algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Fanny Tur recorrerà la història del País a través de l'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera en el proper Fòrum OCB

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'OCB obre un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. I enguany també sobre les Germanies en commemoració del 500 aniversari.

Aquest dijous, 20 de maig a les 19 hores, és el torn de Fanny Tur, historiadora i directora de l'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera. Tur recorrerà la història del País a través de l'Arxiu i explicarà des d'Eivissa algunes fites històriques. La conferència es podrà veure en directe al canal de YouTube i la pàgina de Facebook de l'OCB.

El programa sencer de conferències del Fòrum OCB consta d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre març i juliol. Les sessions passades es poden recuperar al canal de YouTube de l'OCB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.