cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

[VÍDEO] Joves de Mallorca per la Llengua: «Volem poder anar fora por, per tot arreu i amb tothom en català»

Els Joves de Mallorca per la Llengua volen que, quan acabi aquesta crisi causada per la Covid-19, puguem anar «fora por, amb cara alta, per tot arreu i amb tothom en català perquè la nostra llengua i la nostra cultura són les bases del nostre poble». Per això, apunten que hem d'aprendre a «posar en valor la nostra llengua perquè és vàlida, com qualsevol altra, per anar per tots els àmbits de la nostra vida».

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Jo no esperaria que acabàs sa pandèmia per a posar-m'hi

Valoració:3menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ barrufet, .- Totalment d'acord. Segur que si tots ho féssim com tú dius i molta més gent pensem, d'altra manera ens iria. Però aquest no saber aguantar la pressió, és el nostre MAL ENDÈMIC.
I convindria que ens posèssim a combatre'l

Valoració:4menosmas
Per barrufet, fa mes de 3 anys

-Joventut diví tesor,....(es ben veritat),.... pero la reposta la tenim noltros mateixos que hem de començar a ca nostre a parlar sempre en català encare que el nostre interlocutor o fagi en castellà ja que aquest es un dels defectes que tenim, i es que nos passem moltes vegades
a fer-ho també al castellà.
-Ja ho he dit un mont de vegades que excepte la gent de parla castellana molt grant o els recent vinguts als països catalans tots entènen el català (encare que no el parlin), per tant si aixó es així perqué nassos nos passem al seu "bando",.....(la resposte també l´he dit moltes vegades,...PERQUÉ NO SABEM AGUNTAR LA PRESSIÓ i així nos va.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente