nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
24°

[VÍDEO] Jaume Adrover: «Hem d'aprendre a no dependre només del turisme»

Per a Jaume Adrover, hem d'aprendre coses que ja hauríem de tenir apreses des d'abans de la crisi causada per la Covid-19. «Regulació del turisme: no tanta quantitat, sí més qualitat. Què hem de fer? No dependre només d'aquest tipus d'ingrés, hem de tenir autonomia. Tenim fora vila, tenim sol, tenim capacitat de producció, aprofitam això. Deixem el turisme a un nivell sostenible».

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carles Amela, fa mes de 2 anys

En això ajudaria molt que les Illes Balears no tenguessen el dèficit fiscal que pateix amb l'estat espanyol!

Valoració:4menosmas
Per i tant, fa mes de 2 anys

A buenas horas, mangas verdes.

Llevamos más de 50 años hablando de lo mismo y todavía no hemos encontrado la panacea que cura todos los males. Los hay que todavía están inventando la pólvora sin conseguirlo. Y eso que "tenemos" tantas cosas. I tant.

Valoració:-4menosmas
Per Sentit comú, fa mes de 2 anys

El mal està, que a aquest país la direcció dels qui posen ses normes i regulen, va al revés,...si ses condicions sempre han de venir de les grans empreses ( hotelers, agències de viatges, bancs, eléctriques, etc.), no hi ha cura,.. El seu Déu és l'€, el govern hauria d'imposar ses condicions adequades a aquests poders fàctics per limitar-los i regular-los, Ses Illes tenen X m2 i si o si l'escalada turística s'haurà d'aturar,..!!

Valoració:8menosmas
Per Vius!, fa mes de 2 anys

Els hotelers són els amos. Ho impedirán?

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente