algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

[VÍDEO] Pere Perelló: «Vull una Mallorca on xerrar la teva llengua no hagi de ser un acte quotidià de resistència»

«Una Mallorca on un metge, una catedràtica d'universitat, una dependenta de supermercat o una dona que cuida gent gran puguin gaudir del mateix nivell de vida. Una Mallorca on ningú sigui tractat de manera diferent pel color de la seva pell o el seu lloc de procedència. Una Mallorca on xerrar la teva llengua no hagi de ser un acte quotidià de resistència i afirmació política. Una Mallorca que no sigui una colònia vacacional en benefici de l'Estat espanyol i de les elits internacionals». En definitva, explica Pere Perelló, «vull una Mallorca sobirana i lliure».

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Si aquest país fos lliure i INDEPENDENT, tal vegada xerrar en català no seria un acte d'afirmació política, però mentre no ho sigui, per a mi si que ho és. I sempre ho serà mentre Mallorca romangui en aquest estat antidemocràtic i autoritari que es l'Estat Espanyol.

Valoració:11menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

-Totalment d´acort Pere, però cal tenir fortaleza, perque molts catalanoparlants tenim el defecte de pasar-nos al castellà (encare que hagim iniciat la conversa en català), si veiem que el nostre interlocutor desde el primer momento parle en castellà), (encare que nos entengui perfectament).
-Jo tinc una frase molt clara per definir aquest grant defecte i es …..."QUE NO SABEM AGUANTAR LA PRESSIÒ".... i nos es més cómode pasar-nos al castellà en lloc de seguir ferms amb la nostre llengua.
-Hiá un frase que la diré en castellà perqué expressa molt bé el que nos passa i es,...…"QUE ESTAMOS MUY FLOJOS DE REMOS", i ja
m´enteneu el que vui dir.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente