cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

[VÍDEO] Josep Maria Torres: «Caldria veure si som capaços de revertir els efectes negatius de la globalització»

Josep Maria Torres apunta la necessitat de «revertir els efectes negatius de la globalització i convertir-la en una localització per afavorir tots els aspectes locals».

«Aconseguir estar més arrelats a la nostra illa, al nostre medi més immediat, a la nostra llengua, sentir-nos més a ca nostra», ha explicat.

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

És factible, però no som massa optimista, perque crec que hi ha massa interessos perque continui com sempre, que no deixaran que s'apliquin altres models.
Però s'ha d'intentar i, quan qualcú posi entrebancs, donar ho a conèixer a tothom i dir qui és.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente