nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

[VÍDEO] Miquel Àngel Llauger: «Hem de repensar aquest model que ens ha duit a la destrucció»

Miquel Àngel Llauger

Encetam la iniciativa #MallorCaNostra amb Miquel Àngel Llauger, escriptor, traductor i activista, qui ens explica que, tot i no saber com serà el món després d'aquesta crisi sanitària, voldria que es visqués amb menys i que es repartís més bé. Per a Mallorca, concretament, destaca la idea de «repensar aquest model que tenim que ens ha duit destrucció i no ens ha duit més benestar al final».

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un veí, fa mes de 3 anys

A més, tots hem de estar disposats a comprar producte local, encara que sigui una mica més car. Sinó, no servirà de res. Hem d'evitar l'arriba de barcos i avions carregats amb productes de fora. Tot això, el imprescindible.

Valoració:3menosmas
Per Micaela, fa mes de 3 anys

Crec que es necesari que els governs donin soport a les petites i mitjanes empreses que travallin d'una forma ética i sostenible.... agricultura ecològica, artesaníes de tot tipus, tornar a les petites fabriques artesanales a on es produeixen productes de Qualitat amb materiales de l, Illa. Soporte als autónoms que ho tením molt molt malament amb una Drets molt molt reduïts i unes taxes i cuotes molt altes. Per a començar

Valoració:2menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

(Per i tant) I que et creus que ens ha abocat al que presumptament ens arribarà? És de savis rectificar quan un s'ha equivocat.

Valoració:2menosmas
Per i tant, fa mes de 3 anys

Puedes "repensar" todo lo que quieras, pero debido a lo que presuntamente viene lo añoraremos. Sin querer decir que ha sido una bendición. Ha tenido luces, pero también muchas sombras.

Y no tengo negocios de nada.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente