muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Avantatges i beneficis d'exercitar-se en un gimnàs

Per a ningú és un secret, que fer exercici té grans beneficis i avantatges per a la nostra salut i un dels exercicis més sans, que menor quantitat de complicacions genera i que millors resultats pot oferir és justament exercitar-se en un gimnàs.

Una de les primeres coses que han de saber és que per poder obtenir tots els beneficis que seran comentats a continuació, cal seleccionar bé el Gimnàs a Mallorca en el qual anar a exercitar-nos, per tant, es recomana només seleccionar gimnasos de gran qualitat i amb les millors màquines i entrenadors.

Alguns dels avantatges més importants d'anar a gimnàs:

1. Permet socialitzar

Una de les grans avantatges d'anar a un gimnàs és que permet que les persones socialitzin i coneguin noves persones. No importa en quin horari anem a un gimnàs, en tot moment segurament hi haurà altres persones amb les quals podrem parlar, socialitzar i, potser, en algun moment, crear un vincle amistós.

2. Es millora la figura

Clarament un dels beneficis i avantatges més grans d'anar al gimnàs és poder modelar la nostra figura, és a dir, podrem baixar pes, tonificar algunes zones musculars, entre altres coses.

Moltes persones pensen que fer peses no ajuda a baixar pes i la realitat és que, si fem peses i complementem aquesta pràctica amb una mica d'exercici cardiovascular, trobarem resultats molt millors.

3. Redueix l'estrès

Molts estudis realitzats en persones de tot el món demostren que acudir regularment a gimnàs redueix l'estrès. I és que a més de ser un antidepressiu, fer exercici ens ajuda a sentir-nos més saludables i còmodes amb nosaltres mateixos, a més, és una bona activitat per oblidar-nos de les dificultats del dia a dia.

4. Anar a gimnàs permet dormir millor

Fer exercici i acudir a gimnàs a l'almenys una hora diàriament permet que les persones dormin millor. Això es deu a l'augment de les quantitats de melatonina en el cos, cosa que permet que el somni es regularitzi.

5. Més força en músculs i ossos

Per a ningú és un secret que fer peses fa que els nostres músculs siguin més forts. Però, el que molts no saben és que l'exercici físic que inclou peses també ajuda a enfortir els ossos. Un gran avantatge i que ens permetrà tenir una vida molt millor a futur.

6. Ajuda a millorar la nostra salut

S'ha demostrat que l'exercici porta molts beneficis per a la salut (a més de la reducció de l'estrès) i és que les persones que fan exercici tenen més capacitat cardiovascular i, per tant, la seva salut de cor també millora.

Anteriorment s'han comentat només 6 dels grans beneficis que té fer esport i anar a un gimnàs. La veritat és que no cal que passin 4 hores seguides al dia en un gimnàs per tenir tots aquests beneficis, amb només una o dues hores és suficient per fer rutines d'exercici completes i amb grans avantatges per a la seva salut, mental i física.

La constància és clau per aconseguir aquests resultats i per poder ser constants en un gimnàs hem de sentir-nos còmodes en l'ambient que ens envolta, és per això que anteriorment els comentàvem de la importància de triar un bon gimnàs. Per tant, si volen entrenar i obtenir tots els beneficis i avantatges comentats anteriorment, els recomanem prendre el nostre consell i triar bé el gimnàs on s'entrenaran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.