nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

#31D: Clam massiu per la democràcia, la sobirania i el futur de Mallorca

Imatge de la manifestació al Passeig del Born de Palma. | G.B./dBalears

Clam sentit, emotiu i multitudinari. Milers i milers de persones han recorregut aquest dissabte horabaixa els carrers de Palma amb motiu de la tradicional manifestació reivindicativa de la Diada de Mallorca.

La marxa, molt festiva i acolorida, ha estat organitzada pel Bloc d'Unitat Popular (BUP), sota el lema 'A Mallorca decidim: Independència, Països Catalans', al costat de la plataforma 31-D.

El recorregut s'ha iniciat a les 18.30 hores en el Passeig del Born. Tot i el fred, persones vingudes d'arreu de l'illa i de la resta dels Països Catalans han gaudit de valent reivindicant el Dret a Decidir de Mallorca i les Balears. Des de l'inici de la marxa s'han sentit proclames demanant la llibertat dels presos polítics catalans i a favor de la independència.

Les diferents organitzacions han fet sentir la seva veu plena de banderes, pancartes i lemes defensant la sobirania de Balears. De fet, s'han pogut veure nombrosos tipus de senyeres i estelades, com ara l'estelada anarquista. La manifestació, que ha comptat amb la participació de xeremiers de Mallorca, ha conclòs amb la lectura d'un manifest al final del carrer de Sant Miquel.

El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril; el conseller electe en el Consell de Mallorca i membre de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia; i el portaveu de la Plataforma i president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, Cristòfol Soler, entre altres, han encapçalat la manifestació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Y tiene guasa que los que hablan sin rubor de países catalanes se rían de lo de tabarnia... En ambos casos es para echarse a llorar. ¿Que va la cosa medianamente bien? pues nada, ya nos inventaremos algún problema nuevo tomando unas cervezas en este represivo país, seguro que a la cuarta cerveza se nos ha ocurrido algo...

Valoració:-1menosmas
Per Noésnormal, fa mes de 6 anys

Com així, li deixau publicar a aquest gonella maleducat, les seves estupideses?

Valoració:0menosmas
Per Mallorca mallorquina, fa mes de 6 anys

Cataluña insular, los mismos 1.500 de hace 25 años. Con más canas y menos pelo, eso sí. Presuntamente muchos de ellos cobran del paro, de las ayudas sociales o de la jubilación de "España".

Valoració:-2menosmas
Per Dos i dos són quatre, fa mes de 6 anys

"clam massiu", si aquesta gentada es massiu, ses matemàtiques no són és teu fort. Com sempre una minoría, que parla en noms de tots. Una altra mentida de la vostra història. Salut i molts d'anys.

Valoració:-1menosmas
Per Estorado, fa mes de 6 anys

Petitons.......

Valoració:-2menosmas
Per Catalunya insular, fa mes de 6 anys

En procés...

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente