algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Joan Carrió: «Hem de trobar uns mínims comuns en les demandes de millora del finançament de Balears, Catalunya i País Valencià»

Joan Carrió, director general de Pressuposts i Finançaments del Govern de les Illes Balears. | CAIB

El director general de Pressuposts i Finançaments del Govern de les Illes Balears, Joan Carrió ha participat en la reunió del Comitè científic de l’EURAM pel finançament i comparteix les conclusions per poder «avançar en la millora del finançament de Balears que pretenem».

L’Euroregió Arc Mediterrani proposa que per la millora del finançament de les regions que representa, els governs regionals com Balears han de poder augmentar la seva autonomia competencial, a l’hora de poder recaptar els ingressos i l’autonomia fiscal, per a poder fer un disseny de tributs adequada. Sobre aquesta base de treball s’han reunit a Barcelona membres de les tres Comunitats Autònomes de l’Estat que pertanyen a l’Euroregió (EURAM), Catalunya, País Valencià i Illes Balears.

Emmarcada en la feina del Comitè científic de l’EURAM, i amb la presència del director general de Pressupostos i Finançament del Govern de les Illes Balears, Joan Carrió, com a convidat, la reunió celebrada a Barcelona ha permès avançar en la redacció d’un document marc que serveixi de guia a les regions de l’EURAM de cara al procés de reforma del sistema de finançament que es demana poder encetar a l’Estat. «Es tracta de poder trobar uns objectiu de mínims que puguin ser comuns a les demandes de millora del finançament de Balears, Catalunya i País Valencià i es pugui mostrar a la societat civil com a document de base», ha dit Carrió.

El Comitè científic de l’EURAM està liderat pel catedràtic Guillem López Casasnoves, i ha comptat amb la presència d’una delegació de les Illes Balears encapçalada pel director general de Pressupostos i Finançament, Joan Carrió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lo rafal de costa, fa mes de 8 anys

En llòc d'anar a demanar uns mínims per que no anem a buscar uns máxims: Païssos Catalans!
Com bè dieu ja va bé que ens veigin junts.
Una abraçada des de Tarraco

Valoració:9menosmas
Per Macia, fa mes de 8 anys

Si vols anar a plorar a Madrid hi pots anar totsolet!!!. Per es cas que vos faran.
Salut, republica, llibertat, //*//

Valoració:9menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

És interessant que els tres països facin propostes i demandes en comú. Encara que només sigui perqué es vagin acostumant a veurer-nos junts,

Valoració:3menosmas
Per tu tienes la receta, fa mes de 8 anys

A.- Empieza a buscar.

B.- Preocúpate de lo nuestro y deja a los demás tranquilos, que ya son mayorcitos.

Valoració:-14menosmas
Per I da-lí, fa mes de 8 anys

No hem de demanar res, ens hem d'autogorvernar, Catalunya ja està a una altra pantalla, nosaltres hem de fer el mateix, a veure si ho tenim clar d'una vegada.

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente