algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Comença la tercera temporada d’Ona Mediterrània

Imatge d'arxiu d'una entrevista al president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat. | Ona Mediterrània

El dilluns 28 de setembre comença la tercera temporada de programació regular d’Ona Mediterrània. Aquesta nova temporada l’emissora aposta, més que mai, per una programació pròpia, centrada en l’actualitat més propera i en la música.

Gràcies al projecte de Verkami que l’emissora va realitzar aquest estiu, Ona Mediterrània comença aquesta nova temporada amb moltes millores tècniques importants tant a l’estudi principal com a l’estudi de gravació.

Els matins de l’emissora, com en les anteriors temporades, estaran dedicats a la informació més propera. A les tardes serà el torn dels moviments socials i de la música, i els vespres serviran per fer una darrera mirada a l’actualitat i a la cultura. Més de catorze hores diàries de programació pròpia i de música en català.

Enguany Ona Mediterrània torna a incorporar un programa esportiu. Conduït per la periodista esportiva Magdalena Estelrich, cada dia, de dilluns a divendres, després de l’informatiu vespre, els esports de casa nostra tornaran a tenir una veu a l’emissora.

Aquesta primera setmana de programació servirà per presentar els nous programes i les noves incorporacions d’Ona Mediterrània.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 8 anys

y el verkami ese fallido en el que tuvisteis que saquear hasta la caja de resistencia de los docentes (no recuerdo que se convocase la asamblea de mi centro para pedirme opinión) qué pasó? comprásteis algo o lo liquidasteis en porros y litronas..? todo muy alternativo, eso sí.

Valoració:-2menosmas
Per ningun interes, fa mes de 8 anys

Ni aunque se oyera en Insulindia, un suponer, estas "cosas" solo merecen la atención de cuatro adoctrinados incluso sin ruido.

Nunca he tenido el más mínimo interés en conectarla. Ni sabría cómo se hace.

Valoració:-1menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Macià, no et preocupis, si la gent passa olimpicament de vosaltres no es per manca de potència, és per manca d'interés. Ona anónima haurieu de dir-vos. Sou una colla d'apessebrats.

Valoració:-7menosmas
Per Macià, fa mes de 8 anys

Hi ha una millora tècnica pendent, i és la més important: augmentar la potència d'emissió a fi de millonrar-ne la cobertura i la qualitat de recepció. L'emissora s'ha de poder rebre arreu, i sense renou ni interferències. Ara per ara la cobertura és molt deficient.

Valoració:6menosmas
Per permisdxec, fa mes de 8 anys

Confiï que enguany triïn millor els tertulians. Portaven cada energumen a programes com "taula educativa" com a tertulians habituals que era d'autèntica vergonya Aliena

Valoració:-4menosmas
Per spainispain, fa mes de 8 anys

Sintonitzar 98.0 FM

Quan retransmetreu el MAllorca?

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Audiència: entre 10 i 12 persones a totes les Illes. Ona patètica li haurien de dir.

Valoració:-13menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

En esta es cuando matan a Geoffrey?.

Valoració:1menosmas
Per J, fa mes de 8 anys

Com sintonizarla?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente