Disminueix el consum de carn, peix, ous, oli d'oliva i llet entre els mallorquins
'L'estudi del consum i la procedència dels aliments a Mallorca 2023', encarregat per la Direcció General de Sobirania Alimentària (ara Qualitat Agroalimentària i Producte Local) amb l'objectiu principal de conèixer l'actitud, postpandèmia, dels consumidors de l'Illa amb relació a la procedència dels aliments que compren, així com conèixer el grau de consum de les diferents categories d'aliments i la procedència dels aliments que es consumeixen, i veure l’evolució de la percepció dels consumidors en comparació a l’estudi elaborat l‘any 2018 mostra que, en comparació amb les dades de 2018, l'evolució de la influència de l'origen en la decisió de la compra dels consumidors de Mallorca evoluciona de manera molt positiva, ja que, en totes les categories d’aliments, més de la meitat dels enquestats manifesta consumir productes d’origen local. Unes dades que, en paraules del director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, posen de manifest que «el consumidor valora i demanda de cada vegada més el producte local».
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.