Disminueix el consum de carn, peix, ous, oli d'oliva i llet entre els mallorquins
'L'estudi del consum i la procedència dels aliments a Mallorca 2023', encarregat per la Direcció General de Sobirania Alimentària (ara Qualitat Agroalimentària i Producte Local) amb l'objectiu principal de conèixer l'actitud, postpandèmia, dels consumidors de l'Illa amb relació a la procedència dels aliments que compren, així com conèixer el grau de consum de les diferents categories d'aliments i la procedència dels aliments que es consumeixen, i veure l’evolució de la percepció dels consumidors en comparació a l’estudi elaborat l‘any 2018 mostra que, en comparació amb les dades de 2018, l'evolució de la influència de l'origen en la decisió de la compra dels consumidors de Mallorca evoluciona de manera molt positiva, ja que, en totes les categories d’aliments, més de la meitat dels enquestats manifesta consumir productes d’origen local. Unes dades que, en paraules del director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, posen de manifest que «el consumidor valora i demanda de cada vegada més el producte local».
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Primer comiat a Manel Domènech
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.