L'Acadèmia de la Cuina publica el seu quart tom de reunions a taula
El llibre aplega les darreres cròniques dels dinars i les receptes
Palma28/06/07 0:00
El quart volum sobre les cròniques i el receptari de l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca, que aplega els dinars que ha duit a terme l'associació des de setembre de 2001 i fins a l'estiu de 2006, es presentarà avui a partir de les 20.00 hores del vespre al claustre del convent de Santa Margalida de Palma. Gabriel Morell Solivellas és l'autor del volum, juntament amb el desaparegut Pep Lluís Vidal Alcover, a qui se li dedica, i són les Bodegues José Luis Ferrer les que s'han encarregat de l'edició, que recull en la seva portada un il·lustratiu quadre de Riera Ferrari.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.