El Corte Inglés inicia unes jornades de gastronomia històrica de les Illes Balears
02/06/06 0:00
L.L. Palma.
Bròquil amb panses i pinyons, sípies farcides o cassola de peres són alguns dels plats que oferirà la carta del restaurant d'El Corte Inglés de les Avingudes de Palma. Aquests plats pertanyen a la mostra de cuina romana que ahir es va inaugurar en aquest centre i que es mantindrà oberta fins el 17 de juny.
També a Illes Balears
- Antoni Llabrés (OCB): «O reaccionam o desapareixem com a poble: dissabte hem de sortir massivament al carrer»
- La 43a Fira del Llibre se celebrarà a la plaça d’Espanya de Palma
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- Mor el mallorquí Rafa Rullán, llegenda del bàsquet
- A la mort d'en Joan Taverner
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.