Els secrets de la cuina de Víctor García
El xef mallorquí participa dijous que ve en la final del concurs Cuiner de l'Any
En pocs dies pot proclamar-se Millor Cuiner de l'Any a Espanya, al certamen que se celebrarà dijous a Barcelona dins el marc de la fira Alimentària 06. El mallorquí Víctor García, amb només 29 anys, pot fer-se seu el màxim guardó de la primera edició d'un concurs avalat per l'Associació Mundial de Societats de Cuina. En una final on competirà davant altres set cuiners de l'estat espanyol, el xef del restaurant Cas Xorc de Sóller, prepararà en cinc hores un complet menú consistent en un entrant, un plat principal i unes postres. És el fruit de molts anys de feina que començà a consolidar-se públicament amb el premi al Millor Cuiner de les Balears l'any passat. Diari de Balears volgué conèixer de ben prop com treballa Víctor García a la seva cuina de l'Agroturisme Cas Xorc, un selecte hotel de la Vall de Sóller que ha confiat el seu restaurant a l'alta cuina mallorquino-mediterrània del xef.
També a Illes Balears
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- A la mort d'en Joan Taverner
- Els treballadors del 112 de les Balears demanen una gestió pública, responsable i de qualitat del servei
- Arriba la segona Trobada nacionalista dels Països Catalans
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.