Cocteleria basada en palo, gin o herbes
El primer concurs de còctels amb denominació geogràfica balear es durà a terme el 2 de març
Palma10/02/06 0:00
«Té gust de Baileys, però és molt millor» foren les primeres paraules de la consellera d'Agricultura i Pesca, Margalida Moner, just després de tastar un còctel elaborat amb palo, nata i cacau per una alumna de l'Escola d'Hoteleria de la Universitat de les Illes Balears. No fou l'alcohòlica una via ràpida per treure avantatge en negociacions polítiques matineres, sinó només una mostra del que es veurà, el proper 2 de març, a la primera edició de l'Open de les Illes Balears de cocteleria amb denominació geogràfica, és a dir, un concurs de còctels on la base hauran de ser les quatre begudes espirituoses amb denominació d'origen balear. Aquestes són: el palo de Mallorca, el gin de Menorca, les herbes eivissenques i les herbes de Mallorca.
També a Illes Balears
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- El primer tinent de batle de Petra va construir una bodega il·legal
- Una vintena de pobles de Mallorca preparen marxes nocturnes simultànies pel proper 31 de juliol
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.