Cocteleria basada en palo, gin o herbes
El primer concurs de còctels amb denominació geogràfica balear es durà a terme el 2 de març
Palma10/02/06 0:00
«Té gust de Baileys, però és molt millor» foren les primeres paraules de la consellera d'Agricultura i Pesca, Margalida Moner, just després de tastar un còctel elaborat amb palo, nata i cacau per una alumna de l'Escola d'Hoteleria de la Universitat de les Illes Balears. No fou l'alcohòlica una via ràpida per treure avantatge en negociacions polítiques matineres, sinó només una mostra del que es veurà, el proper 2 de març, a la primera edició de l'Open de les Illes Balears de cocteleria amb denominació geogràfica, és a dir, un concurs de còctels on la base hauran de ser les quatre begudes espirituoses amb denominació d'origen balear. Aquestes són: el palo de Mallorca, el gin de Menorca, les herbes eivissenques i les herbes de Mallorca.
També a Illes Balears
- Primer comiat a Manel Domènech
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- A la mort d'en Joan Taverner
- Mostres de dol per la mort de Manel Domènech: «Bon viatge per als guerrers que al seu poble són fidels!» «Gràcies Manel!»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.