Espinagades, gust de Sant Antoni
Les farcides de col, llom o d'anguiles són les més consumides
Palma15/01/04 0:00
Sant Antoni ja està cridant a la porta, demà passat és el seu dia. Ja és hora d'espinagades o torrar panxeta, sobrassades i botifarrons als foguerons, al voltant dels quals ballen dimonis. Sant Antoni, un any més, ens durà beneïdes, dimonis, foguerons, torrades diverses i espinagades. Al principi a la gent li agradaven més les d'anguiles que les de llom però ara es consumeixen per igual. Almenys això és el que ens explicà ahir Margalida, del Forn Reina Maria Cristina, devora del Coliseu Balear, on acudírem a veure si apreníem a fer-les, cosa que si seguim les instruccions que ens donà Francesc Caimari, no serà difícil.
També a Illes Balears
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- A la mort d'en Joan Taverner
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.