Tradició i creativitat s'uneixen en les jornades culinàries dels bolets
El restaurant de l'hotel Son Vida acollirà la trobada a partir de dilluns
Palma23/11/02 0:00
La tradició i la modernitat seran els elements claus dels plats que s'oferiran en les XII Jornades dels Bolets que es realitzaran del 25 al 30 de novembre al restaurant El Jardín del Castell Hotel Son Vida de Palma. Dirigides pel xef Jaime Durán, les jornades compten amb la col·laboració del mestre Miguel Márquez, propietari del restaurant Sala de Berga a Barcelona que assisteix a aquesta citació per dotzena vegada consecutiva.
També a Illes Balears
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- A la mort d'en Joan Taverner
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Taula redona a Palma sobre els drets lingüístics i la diversitat a l'escola
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.