Gran èxit del III volum de l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca
Palma14/12/01 0:00
El pati del Casal Solleric de Palma s'omplí ahir vespre durant la presentació del llibre Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca 1996-2001. Crònica i receptari, de Gabriel Morell i de Pep Lluís Vidal. Aquest és ja el tercer volum que edita l'acadèmia mallorquina i recull les cròniques i receptes dels dinars que han organitzat els socis de l'entitat en diferents indrets de l'Illa al llarg dels darrers cinc anys. A l'acte assistiren socis de l'acadèmia i amics i propietaris de restaurants, a més dels escriptors del tom; el pintor Lluís Maraver, autor del dibuix de la portada; el president del comitè de l'entitat, Pep Lluís Roses, i el coordinador del comitè, Josep Sans.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.