Gran èxit del III volum de l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca
Palma14/12/01 0:00
El pati del Casal Solleric de Palma s'omplí ahir vespre durant la presentació del llibre Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca 1996-2001. Crònica i receptari, de Gabriel Morell i de Pep Lluís Vidal. Aquest és ja el tercer volum que edita l'acadèmia mallorquina i recull les cròniques i receptes dels dinars que han organitzat els socis de l'entitat en diferents indrets de l'Illa al llarg dels darrers cinc anys. A l'acte assistiren socis de l'acadèmia i amics i propietaris de restaurants, a més dels escriptors del tom; el pintor Lluís Maraver, autor del dibuix de la portada; el president del comitè de l'entitat, Pep Lluís Roses, i el coordinador del comitè, Josep Sans.
També a Illes Balears
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
- Nova junta gestora de l’OCB d’Inca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.