Saber emmotllar-se als canvis d'una barriada
Gaspar Moyà és el forner, des de fa més de 40 anys, del carrer Socors, un dels més antics
Moyà és el propietari d'uns dels darrers forns de boca directa | Foto: T. Ayuga.
Palma13/03/00 0:00
Darrere un taulell de marbre, enfront d'un cartell que diu «Panaderia del Presidio Viejo», recordant-li a diari els seus orígens professionals i la ubicació de la antiga presó de Palma (a la qual per la seva proximitat abastaven de pa), el mallorquí Gaspar Moyà ha despatxat i elaborat nombroses peces de pa des que a l'any 1923 els seus pares, Gabriel i Caterina, varen comprar un negoci familiar.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- Campanya contra empreses turístiques que col·laboren amb el genocidi del poble palestí
- Aturen un bus turístic a Palma per a denunciar la turistificació i la mercantilització de Mallorca
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.