Les conserves d'aliments són tòxiques
El 50% dels pots espanyols contenen dues resines nocives
Palma29/09/99 0:00
El 50 per cent de les conserves espanyoles contenen dues resines que procedeixen de la capa protectora dels pots que evita la corrossió del metall i que poden ser tòxiques. Es tracta del «Bagde», que es troba en el 45% dels pots i el «Bfdge», localitzat almanco en el 65% de les conserves. Segons un estudi de l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris), aquestes substàncies originen una migració de partícules cap als aliments.
També a Illes Balears
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- [VÍDEO] Representen una obra catalanòfoba en un acte sobre discriminacions
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.