Les conserves d'aliments són tòxiques
El 50% dels pots espanyols contenen dues resines nocives
Palma29/09/99 0:00
El 50 per cent de les conserves espanyoles contenen dues resines que procedeixen de la capa protectora dels pots que evita la corrossió del metall i que poden ser tòxiques. Es tracta del «Bagde», que es troba en el 45% dels pots i el «Bfdge», localitzat almanco en el 65% de les conserves. Segons un estudi de l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris), aquestes substàncies originen una migració de partícules cap als aliments.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.