«Qualsevol moment és bo per menjar un quarto embetumat»
Dur endavant una pastisseria amb més de tres-cents anys de tradició és, més que una feina, una responsabilitat. Aquest és el cas de Jordi Casasayas, mestre de Cas Frasquet, establiment que regeix la seva família des de fa gairebé cent anys. Refractari a les noves tecnologies, confiant en la forma de fer de sempre, Jordi continua fent certes receptes com el primer dia. Entre aquestes especialitats, passades de generació en generació com en la majoria de casos, en destaca una: el quarto embetumat, unes postres lloades fins i tot per paladars reials. El quarto «embetumat» té tres elements bàsics: la pasta de quarto, el vermell d'ou i la merenga. Veritablement, no és un producte lleuger, però el seu creador assegura que no cansa. «Abans de menjar, després, per berenar, per sopar... qualsevol moment és bo per prendre un quarto embetumat», afirma convençut, gairebé tan convençut d'això com que les geleres són un mal amic de la pastisseria i que, en el cas d'aquestes postres, són millors d'un dia per a l'altre. «La merenga ha deixat anar tot l'almívar», apunta.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.