«Qualsevol moment és bo per menjar un quarto embetumat»
Dur endavant una pastisseria amb més de tres-cents anys de tradició és, més que una feina, una responsabilitat. Aquest és el cas de Jordi Casasayas, mestre de Cas Frasquet, establiment que regeix la seva família des de fa gairebé cent anys. Refractari a les noves tecnologies, confiant en la forma de fer de sempre, Jordi continua fent certes receptes com el primer dia. Entre aquestes especialitats, passades de generació en generació com en la majoria de casos, en destaca una: el quarto embetumat, unes postres lloades fins i tot per paladars reials. El quarto «embetumat» té tres elements bàsics: la pasta de quarto, el vermell d'ou i la merenga. Veritablement, no és un producte lleuger, però el seu creador assegura que no cansa. «Abans de menjar, després, per berenar, per sopar... qualsevol moment és bo per prendre un quarto embetumat», afirma convençut, gairebé tan convençut d'això com que les geleres són un mal amic de la pastisseria i que, en el cas d'aquestes postres, són millors d'un dia per a l'altre. «La merenga ha deixat anar tot l'almívar», apunta.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- Campanya contra empreses turístiques que col·laboren amb el genocidi del poble palestí
- Aturen un bus turístic a Palma per a denunciar la turistificació i la mercantilització de Mallorca
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.