cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Consum alerta de presència de fragments metàl·lics en diversos lots de galletes amb xocolata venudes a ALDI i LIDL

227015

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), dependent del Ministeri espanyol de Consum, ha alertat de la possible presència de fragments metàl·lics en diversos lots de galletes amb xocolata, concretament les 'Cookies Aux Trois Chocolats', de la marca Arizona en venda a ALDI, i 'Grandino triple xocolata', de la marca McEnnedy, i 'Nougatelli', de la marca Sondey, totes dues de venda a LIDL.

L'AESAN se n'ha entemut a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea (RASFF) d'una notificació d'alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Països Baixos. Les empreses distribuïdores han retirat els productes de la venda, i recomanen a les persones que tenguin en el seu domicili els productes inclosos en aquesta alerta s'abstenguin de consumir-los.

Les galletes comercialitzades per ALDI són 'Cookies Aux Trois Chocolats' d'Arizona Aspecte en envàs plàstic, i el lot afectat és 2334710 amb data de consum preferent de 11/09/2024. Mentre que les del LIDL són 'Nougatelli' de McEnnedy en embolcall plàstic amb lot 2059315 i data de consum preferent del 10/12/2024, i 'Grandino triple chocolate' de marca Sondey en embolcall plàstic, amb el número de lot 20706999 i data de consum preferent de 12/12/2024.

Segons la informació disponible, la distribució inicial s'ha realitzat a través d'establiments de les cadenes ALDI i LIDL a Andalusia, Catalunya, Canàries, País Valencià, Madrid, Múrcia, Galícia i País Basc, si bé no és descartable que puguin existir redistribucions a altres comunitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Porqueria, fa 5 mesos
Jo no compr ni a lidl ni mercadona ni aldi ni merdes d'aquestes.
tampoc menj a mcdonalds kentackys i pizza huts ni merdes d'aquestes.

Haurien de prohibir aquests establiments.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente