cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Alliberen el jove militant independentista detengut a Felanitx

L'organització antirepressiva de l'Esquerra Independentista Alerta Solidària ha denunciat aquest dilluns la detenció d'un jove militant independentista mallorquí, membre de la CUP Mallorca.

«La Guàrdia Civil acaba de detenir un company de la CUP de Mallorca a Felanitx! Dissabte va rebre una citació per anar a la caserna, sense precisar ni motius ni res de res i aquest matí, quan s'hi ha presentat li han dit que se'l queden detingut», han explicat.

Per part de la CUP-Crida per Palma han exigit «la immediata posada en llibertat del company detingut per la Guàrdia Civil a Felanitx. El compromís polític amb l'independentisme d'esquerres no és cap delicte!».

Unes hores després, el jove ha estat alliberat sense càrrecs i hem pogut saber que, tot i que encara no es coneix el motiu de la detenció, podria tenir relació amb unes pintades que varen aparèixer a Felanitx al novembre en què es llegia 'Puta Espanya' i 'Felanitx per a qui l’habita'.

Des d'Alerta Solidària han explicat que la Guàrdia Civil ha duit el jove a la caserna de Manacor per a prendre-li declaració. «Una detenció injustificada per un delicte que només requereix una citació. Volien espantar-lo però s'han trobat un militant ferm i coherent! Seguim!!!», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Schmidt, fa 8 mesos
He llegit... llibertat sense càrrecs? Què la detenció ha estat ilegal perquè per a aquesta declaració s'envia una citació? Si són independentistes tot s'hi val per fer-ho gros! Idò a jo m'han dit què van ser un fatxes per incriminar als i dependentistes. Tot sigui dit, m'és igual qui pinti i lo què pinti, me pareix molt malament embrutar façanes públiques o privades o mobiliari. Ara pensava... potser una manera de que els independentistes radicals no facin aquestes pintades sigui què estimin espanya, com quan en franco. Així la policía o la guardia civil no haurien de ser como toca, què diuen per aquí. Es problema ve d'enrere i ja fa massa què mos falten al respecte. Potser ja ens em podem començar a rebelar un poc, o no??
Valoració:1menosmas
Per he dicho todos, fa 8 mesos
¿Tan difícil es entender las cosas?
He dicho TODOS.
Todos los que destruyen las paredes de toda Palma (y Mallorca entera) con pinturas de todos los colores.
Sean los que sean.
Lo que piensan no me interesa, pero sí lo que hacen.
Si tuviésemos unas autoridades como Dios manda, esas bestialidades se hubiesen terminado hace años.
Seguro.
Valoració:-1menosmas
Per Al, tots betzol, fa 8 mesos
Hauria estat bé que ho haguessis verbalitzat i no omès o amagat. Les coses clares i no batejades.
Valoració:0menosmas
Per tots, betzol, fa 8 mesos
"al talego"
Usa tu propio seudónimo, capullo.
He dicho todos. Los de la gallina y los de la vaca que ríe.
¿Te enteras?
Valoració:0menosmas
Per Pep Remugas, fa 8 mesos
Mucho nivel el del cachorro, pintando donde mas camaras hay...
Valoració:1menosmas
Per al talego, fa 8 mesos
...i als que pintan la gallina socarrada què ?, un ram de flors o talego per uns anys ?
Valoració:2menosmas
Per Proposta, fa 8 mesos
@Guillem,
propòs que vengui a fer les pintades a casa teva o a les cases del 4 de CUP per Palma. T'assegur que si no presentau denúncia, per pintar el que diu la pintada, ningú el vindrà a “perseguir”.
La detenció del “pintor” obeeix a un procediment normal i habitual quan hi ha denúncia.
Parlant de que la policia no fa res contra l’extrema dreta avui mateix surt a la premsa que han multat a un dels responsables de les concentracions davant la seu del PSOE. No per concentrar-se, lo qual és legal, si no per no fer-ho seguint el procediment legalment establert.
En resum, que venguin a pintar a casa teva i que deixin les cases dels altres en pau.
Valoració:1menosmas
Per talego, fa 8 mesos
Como presunto independentista (Pobre muchacho), ni me preocuparía lo más mínimo de él; como embrutador de paredes publicas, le meto quince años. A él y demás salvajes.
Valoració:-3menosmas
Per au, fa 8 mesos
Un pintor betzol, que se pinti allà on no li plou.
Valoració:1menosmas
Per l'observador, fa 8 mesos
La pintada rima.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente