cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La Guàrdia Civil deté un jove militant independentista a Felanitx

L'organització antirepressiva de l'Esquerra Independentista Alerta Solidària ha denunciat aquest dilluns la detenció d'un jove militant independentista mallorquí, membre de la CUP Mallorca.

«La Guàrdia Civil acaba de detenir un company de la CUP de Mallorca a Felanitx! Dissabte va rebre una citació per anar a la caserna, sense precisar ni motius ni res de res i aquest matí, quan s'hi ha presentat li han dit que se'l queden detingut», han explicat.

Per part de la CUP-Crida per Palma han exigit «la immediata posada en llibertat del company detingut per la Guàrdia Civil a Felanitx. El compromís polític amb l'independentisme d'esquerres no és cap delicte!».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Arnau, fa 7 mesos
Quins collons que t la moixa.
Valoració:0menosmas
Per Dolors franquet, fa 8 mesos
La dictadura, ara " dictablanda/ plena", s' endureix per moments i tornaran les fogueres del gran inquisidor mentres la " multitud tumultuaria", resa el rosari per demostrar que " dios es español" i la resta som els heretges.
La persecució es constant i desesperda per demostrar qui te la paella per el manec i si t' en han regalat una o l' has comprat, es ilegal.
Valoració:2menosmas
Per Fracàs, fa 8 mesos
Després de sis anys d'abusos, ahir va transcendir el cas de Dante Fachin, cal una immediata moció de censura per a destituir Sanchez, Marlaska i Margarita Robles.
Valoració:8menosmas
Per reverso, fa 8 mesos
El compromiso político derechista con España no es delito
Valoració:-22menosmas
Per Pat, fa 8 mesos
Esperau, que amb les noves tecnologies aviat es faran detencions pel que hom pensa. Policia del pensament. Visca la llibertat!
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente