algo de nubes
  • Màx: 15.51°
  • Mín: 6.88°

La UOB Ensenyament condemna els fets succeïts a l’IES La Ribera: «Cap agressió sense resposta!»

221875

La UOB Ensenyament ha volgut mostrar tot el seu suport als companys de l’IES La Ribera davant les agressions patides el passat dimecres al centre. Cal recordar que la Policia espanyola investiga una pallissa propinada per un grup d'adults a un menor de 12 anys en horari escolar a aquest institut de Palma. Els agressors són familiars d'un nin que prèviament s'havia barallat amb la víctima. Diversos professors varen intentar auxiliar l'alumne i varen rebre amenaces i alguns cops que anaven dirigits al menor.

«No toleram cap atac contra els docents, sigui quin sigui el seu origen, i denunciam la vulnerabilitat dels treballadors davant el comportament totalment inacceptable d’algunes famílies», han remarcat. Així mateix, la UOB entén que aquestes situacions «deriven d’una difamació de la tasca docent que té el seu origen en el menyspreu patit pels docents per una part de la societat i una falta de contundència de l’Administració a l’hora de defensar-los».

Per això, la UOB exigeix a l’Administració «mesures concretes de prevenció i millora de la situació dels docents davant aquestes agressions, així com sancions exemplars per a aquells que les infligeixin».
«Renovam la nostra crida a no deixar-se intimidar per les amenaces i agressions i fer front a aquest tipus d’actuacions denunciant qualsevol atac», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Hipòcrites, fa 5 mesos
Quins falsos aquests de UOB! Diuen que no toleraran cap atac contra els docents. Es deuen referir als docents que no són afiliats seus perquè bé que són uns experts en agredir als seus propis afiliats. Es deuen pensar que som idiotes o curts. Aquest sindicat cada any va sumant experiència en maltractes i agressions als “seus docents”, basta ho demaneu al caramull de professionals que eren afiliats seus i ja no ho són. Que vagin a vendre la moto a uns altres!
Valoració:3menosmas
Per Aprenent, fa 5 mesos
1. Ensenyament primari, aulas separadas per llengua. Ja que han imposat el castellà com oficial, que se castigui an els castellano-parlants a aprendre en castellà, tenen manco aptitud mental (C.I. entre 70/85). La resta de aptes ensenyament en balear (mallorquí (7 variants), mahonès, ciutadellenc, eivissenc).
2. Ensenyament amb aulas separadas per sexe.
Total cuatre modalitats de ensenyament.
Nota: el sexe està ben definit per la biologia i principalment el sexe femení dels animals mamífers (homo inclòs) per la taca de cromatina.
Valoració:-3menosmas
Per Ara sí, fa 5 mesos
La violència es palpa a les aules, i el masclisme, també. I l’edatisme. Tot això converteix la tasca docent per algunes, en una tortura. Avui mateix he sentit que una alumna deia:”Pobra dona”. N’hi ha de tot tipus, a les aules. Reflex del que veuen a ca seva, a les xerxes, a la societat. De cada dia entenen menys res que sigui llenguatge, oral o escrit. I si parlam de convivència, de respecte, aquí ja ens hem d’aturar: la majoria, la massa, ja sabem què dóna de sí. D’esperança, poca, per al futur d’aquestes criatures. Els/les docents grans som prehistórics per a ells. Però ens obliguen a treballar-hi fins als 67 anys a alguns. Un abisme ens separa. Jo, personalment, em sent diàriament maltractada fent la meva feina. Normalment, pel gènere masculí, més agressiu. Amb actituds arrogants no es pot aprendre res. Que ens deixin fer la feina o que ens jubilin.
Valoració:28menosmas
Per Donar autoritat a docents i a sanitaris, fa 5 mesos
Els docents i personal sanitari, haurien de tenir la mateixa categoria d'autoritat civil de la que gaudeixen els policies, per poder actuar devant agressions a les seves persones i en el cas dels docents, també els seus alumnes i arbitrar les pugnes wue hi pugui haver entre aquests.
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente