cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

[VÍDEO] Allau de crítiques per l'actitud catalanòfoba d'una batlessa del PP al País Valencià

El poliesportiu de Sogorb, capital de la comarca de l'Alt Palància (País Valencià), acull aquests dies persones desallotjades per l’incendi de Vilanova de la Reina, que ja du més de 3.000 hectàrees afectades i una desena de municipis desallotjats.

La televisió pública valenciana, À Punt, va fer una connexió aquest dijous des del poliesportiu per a informar de la situació i la periodista que la feia es va endur una dosi de catalanofòbia de la batlessa de Sogorb, Mari Carmen Climent.

La periodista es va adreçar a la batlessa i li va dir: «Mari Carmen, bona nit. Veiem que la Creu Roja està preparant este alberg provisional». Aleshores, la batlessa, del PP, va aprofitar aquesta situació tan complicada per a mostrar la seva catalanofòbia i la seva mala educació davant la televisió pública valenciana: «Te agradecería que me hablaras en castellano, es que entiendo poquito el valenciano».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per David Risueño Navarro, fa dervers d'un any
T'ho dic en Català, que és la llengua pròpia del País Valencià i de tots els territoris dels Països Catalans: "El que és de ésser un analfabet és dir que dintre del territori del País Valencià hagi territoris que el valencià no es llengua pròpia.. Un altra cosa és que un territori, històricament estigui repoblat amb gent vinguda de zones castellanoparlants, però la llengua pròpia de tot el País Valencià és com he dit, el català...
Valoració:0menosmas
Per pregunto, fa dervers d'un any
Relax:Quan dius "sempre" desde quan vols dir.Estic segur que unes dècades enrere si coneixien Sogorb.
Valoració:3menosmas
Per Catalunya insular, fa dervers d'un any
Tolerància senyor Relax? Com la que té l'espanyolisme colonialista envers la nació dels qui parlem català, oi? La senyora del PP va actuar com a espanyolista que és. Vols dir que és tan difícil d'entendre la nostra llengua? No mira mai À Punt aquesta senyora tolerant? Senyor Relax, encara no sabeu que el Mal ve d'Almansa...
Valoració:6menosmas
Per Llúcia, fa dervers d'un any
Inculta i inútil per al seu càrrec com a representant del seu poble.
Valoració:19menosmas
Per Maieto, fa dervers d'un any
És curiós que diga que no entén el valencià una dona amb cognom valencià/ català. Li haurem de dir María del Carmen CLEMENTE.
Valoració:19menosmas
Per Relax, fa dervers d'un any
A veure, per apagar un poc focs també.

He de dir que jo he viscut a un poblet de l'Alt Palància quasi 10 anys i mai he sentit parlar el valencià a les persones autòctones de la zona. S'ha de ser més comprensiu, estic dacord en conservar i impulsar la llengua, però no podem exigir imposar a tot el territori una llengua que no es parla en alguns llocs. Per cert, la meua llengua sempre ha sigut el valencià. Tolerància senyors! Que de seguida alguns s'alternen sense saber! Per cert, per allí no coneixen Sogorb perquè la seua població sempre s'ha dit Segorbe.
Valoració:-34menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Es una vergonya, viu al pais valencia esser batlessa però clar ella sap el sentiment d’impunitat i espanyolisme i per això no té cap vergonya! Repeteixo sempre les llengues cooficials haurien de ser obligsatories a les respectives CA al igual q ho es el castella a espanya
Valoració:31menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Hay que tener mala, muy mala fe, porque es de analfabeto funcional desconocer que Segorbe, como el resto de la comarca, el valenciano no es lengua propia, es una zona castellano hablante. De siempre.
Valoració:-59menosmas
Per Catalunya insular, fa dervers d'un any
En tots aquests casos de repressió i colonialisme lingüístic el més important és com reaccionem els catalans. Com a pusil·lànimes o amb contundència patriòtica. Ells ja sabem com són, com pensen i com actuen...
Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente