nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Demanen 100 anys de presó i 12 milions d'euros a un grup de narcotràfic de Mallorca

La Secció Segona de l'Audiència Provincial celebra aquest divendres el judici contra dotze persones, nou homes i tres dones, acusades de dedicar-se a la introducció de cocaïna a Mallorca. En total, les persones enjudiciades s'enfronten a més de 100 anys de presó pels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal i a una multa de 12 milions d'euros.

Segons el relat de la Fiscalia, els fets jutjats van tenir lloc entre novembre de 2019 i agost de 2020, període durant el qual el grup, amb la col·laboració i participació d'altres persones que no han estat localitzades, es van dedicar a la introducció de cocaïna a Espanya per a vendre-la a Mallorca.

La banda, relata el Fiscal, mantenia estrets vincles amb Colòmbia, des d'on se les arreglaven per a portar la droga, adulterar-la i vendre-la simulant ser repartidors de menjar a domicili. En alguns dels arrestos, els agents van sorprendre a alguns dels ara encausats portant més de dos quilos de cocaïna en el seu poder.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fa com a por, fa dervers d'un any
Que vagin alerta. No fos cosa, que així com s'han posat les coses darrerament, també siguin el fiscal i el jutge, els que acabin a la presó.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente