cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Desnonen una dona a Palma mentre es troba hospitalitzada per haver-se intentat suïcidar

Una comitiva judicial ha executat aquest divendres el desnonament d'una dona a Palma mentre està hospitalitzada, segons han informat des d'Stop Desnonaments Mallorca, per haver-se intentat suïcidar.

Segons han explicat des de la plataforma, és una dona amb una filla petita, residents en un habitatge propietat de la seva exparella, contra qui l'afectada ha presentat diverses denúncies per violència masclista.

Des d'Stop Desnonaments han assenyalat que la dona ha estat ingressada en un hospital de matinada després d'un intent de suïcidi. La veu d'alarma ha donat una activista de l'entitat, que va anar al domicili preocupada per la dona. Fins al lloc s'hi han desplaçat el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i la Policia.

Tot i que els activistes han mostrat a la comitiva judicial i als agents de Policia espanyola el justificant d'ingrés a l'hospital, l'entitat ha lamentat que el Jutjat no hagi accedit a suspendre el desnonament.

La plataforma ha apuntat que la dona va retirar denúncies per violència masclista anteriors després d'un acord i que, després de tornar a conviure, «no denunciava perquè no tenia on anar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maru, fa dervers d'un any
En primer lugar pedir disculpas a el comentario que dice que debería estar en la trena.....me equivoqué y apreté el dedo hacia abajo pero que sepas que estoy contigo 👍👍👍
Y en segundo lugar lo que pasa en este país es una vergüenza no tienen corazón porque aparte es una mujer de violencia de género y no se le an re se respetado sus derechos no que encima a sido DENIGRA y IGNORADA
por los PUTOS SISTEMAS que solo funcionan para algunos pocos funcionan para algunos pocos
Valoració:0menosmas
Per Llull, fa dervers d'un any
Quina gran persona el/la jutge. Deu tenir més barra que esquena per poder dormir tranquil. O potser és que li donen un sobresou de sotamà, igual que als ineptes de polítics que mos governen?
Per cert, dBalears: aviam si parlau d'aquesta notícia:
"Dos relators de Nacions Unides envien una carta a la Moncloa per reclamar actuacions en els mercats més tensionats i sobre tots els pisos, no només els de grans tenidors".
Valoració:2menosmas
Per Cors de pedra, fa dervers d'un any
Tal faràs tal trobaràs. I esperem que sigui així, perque no sempre succeeix.
Valoració:5menosmas
Per ex, fa dervers d'un any
Empecemos por su expareja que quizá sea el primero que no tiene humanidad, ni entrañas ni modales. Si es verdad lo que cuenta la noticia, este fulano debería estar en la trena hace tiempo..
Valoració:1menosmas
Per Prou, fa dervers d'un any
Tan poca humanitat no havia vist mai. Si no rectificam, aquest sistema acabarà amb la espècie humana i la resta d’essers d’aquest planeta. El sagrat déu doblers comanda i ens duu a la manca de qualsevol valor que no sigui ll’econòmic. Cal exigir el retorn d’aquest hanitatge a la inquilina que l’ocupava. Per humanitat, si els en queda.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente