algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 7.61°
15°

La Fiscalia demana quatre anys de presó a un empresari mallorquí per haver defraudat més de 180.000 euros a la Seguretat Social

Dimecres se celebrarà a l'Audiència Provincial de Balears el judici contra un empresari de Mallorca acusat d'un delicte contra la Seguretat Social. La Fiscalia li demana quatre anys de presó per haver eludit el pagament de més de 180.000 euros de cotitzacions del règim d'autònoms i dels seus treballadors durant diversos anys.

El fiscal recull en el seu escrit que l'acusat, de 72 anys, no va pagar les quotes de les cotitzacions dels seus treballadors en 2014 i 2015 en una primera empresa de la qual era administrador únic. Per a intentar eludir el deute generat, va continuar amb la mateixa activitat mercantil i els mateixos treballadors però a través d'una altra empresa amb diferent nom i domicili social, que operà fins el 2018 sense pagar tampoc les cotitzacions dels treballadors.

La Fiscalia, per tots aquests fets, demana que es condemni l'home a quatre anys de presó i que perdi la possibilitat d'optar a subvencions, ajudes públiques, beneficis i incentius fiscals de la Seguretat Social durant vuit anys. També li reclama el pagament de les quotes defraudades amb els pertinents interessos i recàrrecs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xelor, fa dervers d'un any
Cabe suponer que este "artista" no forma parte de los que se quejan continuamente que las pensiones son muy bajas. Supongo.
Valoració:0menosmas
Per Molt bé, fa dervers d'un any
Ben fet. Perque per culpa dels empresaris que no donen d'alta als seus treballadors, o bé que els té cotitzant amb les bases mínimes, quan aquestes persones se jubilen cobren pensions de misèria. Una vellesa de privacions per mor de l'avarícia d'uns patrons, no pot ser una opció.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente