algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Militars espanyols sortegen una cita amb una prostituta

Un caporal i un sergent de l'exèrcit espanyol que ocupa la caserna militar del Bruc de Barcelona varen organitzar fa quinze dies un sorteig d'una trobada amb una prostituta.

Segons una informació que ha avançat el diari Ara, volien recaptar diners per a la festa de la Puríssima d'aquest dijous, que celebren les companyies de fusellers.

Una estona amb 'una dama de companyia'

Haurien penjat un cartell al bar de la caserna anunciant el sorteig d'una estona amb 'una dama de companyia', amb una foto de la dona en qüestió.

Els que aportessin 25 euros per al sopar d'aquest dijous entraven en el sorteig, però també podien pagar 3 euros només pel sorteig i podien comprar bitllets extra per un euro.

Sorteig en un xat de Whatsapp

La difusió i la recollida de doblers l'haurien organitzat principalment en un xat de Whatsapp on hi ha una setantena de militars i on es poden llegir comentaris molt masclistes.

Ha estat un dels integrants d'aquest xat el que ha denunciat públicament el sorteig i, segons l'Ara, uns quants militars de la caserna els ho han confirmat.

El diari explica que els responsables de comunicació de l'exèrcit han negat que els comandaments estiguessin al cas del sorteig i han remarcat que el xat «no és oficial».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
I jo deman, si la prostituta en qüestió era la mare d'alguns d'ells.
Valoració:1menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
Un altre pic el ejérsito espaNó... Per a rebaixar el fet no s'embolicarà amb la rojigualda com ens té acostumats ?
Segueix amb el tot per la pasta, mai tan ben dit. Quin oi tan gran !
Valoració:4menosmas
Per Homo Carcamalis Hispànicus, fa dervers d'un any
I les dones militars troben rar, que se les maltracti a laseva feina?
Valoració:8menosmas
Per doble moral, fa dervers d'un any
En totes les professions Hi ha puters. Mente siga de la seva butxaca. No com a certs sindicats que es gastan diners publics en putes i cocaina
Valoració:3menosmas
Per Dimissions, fa dervers d'un any
Destitucions o dimissió de Margarita Robles. Ni una cosa ni l'altra perquè los cuerpos y fuerzas no ho permetran, sobretot a destitució de ningú rellevant. I tot això quan comanda, oficialment, el govern més d'esquerres de la història.
Valoració:1menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Quin fàstic de CromaÑons.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente