nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

L'oficina de la Guàrdia Civil a Calvià està «en estat deplorable, sense aire condicionat, el sostre romput i poals en terra»

202095

Sovint les dependències de la Guàrdia Civil a Mallorca pareixen solls de porcs. Ara ja estat una associació que agrupa agents del cos militar espanyol, la Unión de Guardias Civiles, la que ha denunciat «l'aspecte deplorable» de l'oficina d'Atenció al Ciutadà de la Guàrdia Civil a Calvià, que segons ells presenta «un aspecte depriment i totalment tercermundista».
L'organització ha recordat que Calvià és un municipi molt extens i una zona «plenament turística». «De fet és on trobam la major concentració d'hotels a Mallorca, per la qual cosa és el municipi amb més turistes de l'illa i amb el major índex de fets delictius», han afegit.

En aquest sentit, han lamentat que l'estampa de l'oficina és «deplorable, sense aire condicionat malgrat l'actual onada de calor, el sostre romput o inexistent, i poals en terra per recollir l'aigua que degota constantment» i afegeixen que en algunes ocasions, es formen bassiots que han de ser eixugats pels agents de servei».

«És una vergonya que es doni aquesta imatge a turistes que han d'anar obligats a presentar denúncies com a víctimes o perjudicats d'un delicte, o també a policies d'altres països que presten servei en aquesta unitat en aquestes dates estiuenques», han conclòs en el comunicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per @No entenc el perquè,, fa dervers d'un any
Has agafat l´horari de la censura forta.
Valoració:1menosmas
Per No entenc el perquè, fa dervers d'un any
Ahir, deia que la Guàrdia Civil hauria de figurar dins el pressupost de Defensa, perque no era normal que els militars tinguéssin tant i la policia militar tan poc i no m'ho han publicat.
En hi ha dos que només diuen animalades i tracten d'enviar-ho tot a norris,que els ho aproven tot. I jo que només denuncio injustícies, me censuren com si hagués ofès a la Santa Patrona de la Benemérita.


Valoració:3menosmas
Per Pa amb fonteta, fa dervers d'un any
Record quan era petit i estudiava a La Porciuncula, que hi havia un frare Italia que li deien Frai Panzicca, i quan va veure la màquina nova de tallar embotits va exclamar: " Molta machinazione, però pocco formaggio". Supos que no era conscient de que estava definint Aspanya i les seves obres.
Valoració:2menosmas
Per Guàrdia Civil, fa dervers d'un any
Honor, glòria i més bistecs, mallorquin, que la glòria no alimenta.
Valoració:3menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
Es una vergüenza que las instalaciones de la institución mejor valorada por los españoles se encuentren en este estado.

Honor y Gloria a la Guardia Civil!
Valoració:-8menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Uns soldats mal pagats per Carles Ve és dirigiren cap a Roma i gairebé maten el Papa. Mean si l'actual Estat espanyol perd el control de la Guàrdia Civil. Què passaria?
Valoració:2menosmas
Per alde hemendik, fa dervers d'un any
Idò que se'n vagin! Arruix!
Valoració:9menosmas
Per Sarquento Arensibia, fa dervers d'un any
Des de molt abans de Flandes, panya sempre ha demostrat despreci cap a la tropa. Recordau els piolins, acaramullats dins de vaixells pudents i de menú "macarrone con querchu"?. No es estrany que llavors es mostrin tan agressius a l' hora de donar ventim als ciutadans. Ho deuen fer aposta.
Valoració:10menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
La Guàrdia Civil pateix a les Illes, el mateix que la resta de serveis públics: Manca de finançament suficient per part del estat.
Tothom ho sap, (el PSOE i el PP també ho saben) els sistemes públics no funcionen per manca de dotació pressupostària del estat a la Comunitat i si no canviem la relació amb l'estat, l'única solució es la privatització i precarització dels serveis.
Fomentar i finançar la Seguretat Privada en comptes de la Pública, igual que amb l'Educació es finança la Educació Privada i la Concertada, el Transport Públic es cedit a empreses amb ànim de lucre o l’atenció Sanitària Pública que la deriven cap a Clíniques i Hospitals Privats per manca de personal i llits en Hospitals Públics .
Valoració:8menosmas
Per Trinca, fa dervers d'un any
Que trista és la vida del guàrdia civil, en s' estiu de llana, i en s' hivern de fil.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente