nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Detinguts dos homes per tràfic de drogues i abusos sexuals a menors tutelades per l'IMAS

La Policia espanyola ha detingut dos homes, un de 37 anys i un altre de 22, com a presumptes autors d'un delicte de corrupció de menors i contra la salut pública. A més, al primer d'ells, se li ha imputat un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Segons les investigacions, els dos homes haurien drogat i abusat sexualment d'almenys dotze menors d'edat, la majoria menors tutelades per l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS). De fet, una denúncia d'aquest organisme hauria permès iniciar les investigacions que s'han saldat amb aquestes detencions.

Una vegada presentades les denúncies, els agents van recaptar indicis i van esbrinar l'existència de delictes de tràfic de drogues en els quals els homes facilitaven el consum de substàncies a les menors. A més, els agents van descobrir que una vegada les menors es trobaven amb les seves facultats minvades, els insistien per a mantenir relacions sexuals.

Els policies també van tenir coneixement de l'existència d'un delicte de tinença il·lícita d'armes, ja que haurien exhibit algun tipus d'arma com ganivets a les menors.

Amb totes aquestes informacions, els agents van procedir aquesta setmana a fer un registre domiciliari en el qual es va intervenir droga així com armes. Fou llavors quan els homes foren detinguts.

Els presumptes autors ja han passat a disposició judicial i s'ha decretat presó provisional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.