muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Violència masclista: una dona assassinada a Martorell

Una dona ha estat assassinada aquest matí a ca seva a Martorell, al Baix Llobregat.

La Policia de Catalunya ha detingut la parella de la dona assassinada, un home de 52 anys, com a presumpte autor del crim. L'home ha estat traslladat a un centre hospitalari amb ferides.

Aquest és el primer feminicidi de l'any 2022 a Catalunya i el cinquè de tot l'Estat. Entre les dones assassinades, hi ha dues menors d'edat.

El jutjat d'instrucció número 1 de Martorell, en funcions de guàrdia, ha obert una causa per aquests fets, tot i que s'encarregarà de la investigació el jutjat de violència contra la dona, segons ha informat el TSJC.

L'Ajuntament de Martorell ha expressat el suport als familiars de la víctima i ha decretat tres dies de dol. També ha convocat un minut de silenci per condemnar la mort, juntament amb el Col·lectiu feminista de Martorell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Terroristes de la intimitat, fa mes de 2 anys
I encara en hi ha que volen que se derigui la llei de violència de gènere.
Si arribàssin a governar, els assassinats de dones i d'infants per violència vicària augmentarien exponencialment.
I de la ma dels assassinats de dones i d'infants, encara que en menor qusntitat però igualment condemnables, hi ha els assassinats de persones homosexuals, wue tampoc agraden a certs grups.
La gent s'hauria de pensar bé a wui dóna el bot i els partits polítics amb qui pacten, perque aquesta xacra encara pot anar a més.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente