algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Més llenya al foc: tornen a ajornar l'ingrés a presó dels feixistes condemnats per l'atac al centre Blanquerna

Dos dels condemnats per l'assalt al centre Blanquerna de Madrid, perpetrat la Diada de 2013, han tornat a evitar l'ingrés a presó.

Vuit anys després d'aquells fets, l'Audiència de Madrid ha ajornat l'ordre que els obligava a entrar en un centre penitenciari, després d'acceptar els motius que han adduït.

Un dels dos ajornaments és fins al gener, per motius laborals. L'altre és fins al març i és per motius personals: el condemnat ha al·legat que serà pare els pròxims dies.

Es tracta de Pedro Chaparro, líder del partit d'ultradreta Democracia Nacional, que a finals de novembre va oferir una roda de premsa a Barcelona i va assegurar que ho tornarien a fer i que ells sí que són presos polítics.

Ara per ara, només han ingressat a presó dos dels catorze condemnats per l'assalt a Blanquerna quan s'hi havia de fer un acte institucional de celebració de la Diada a Madrid. Són Íñigo Pérez de Herrasti i José Pedro Cruz, que estan en presons madrilenyes. Un tercer condemnat fa mig any que està en règim obert en un centre d'inserció social.

Quatre més estan pendents de la tramitació de l'indult davant el Tribunal Suprem. I encara n'hi ha un que continua en situació de cerca i captura. Les penes inicials de l'Audiència Provincial de Madrid varen ser d'entre sis i vuit mesos de presó, però el Tribunal Suprem les va elevar fins als dos anys i deu mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per I tant, que ho sembla!, fa mes de 2 anys

És que la Justícia els té por?
Ho sembla!

Valoració:1menosmas
Per constitució espaÑola,inconstitucionalidad europea, fa mes de 2 anys

espaÑa país de fatxes i xulos, la vergonya d´Europa. No és mereix de formar-ne part.
És impresentable !

Valoració:1menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

Segur: Aquests no els fa falta marxar de cap manera perquè tenen el recolzament de tota la púrria espanyolista i no els passa res.

Valoració:1menosmas
Per Jo i un pastor, fa mes de 2 anys

Haaaaaaahaaaaahhaaaaa, això és la coherència i la credibilitat de la Injustícia de Ñ, de veritat que fa autèntica vomitera, estan rebent la condemna a la carta, els ultras fan i desfan igual que els "piolins" perque son exemple de patriota es paÑol.
Fan oi, i seguiran, començant per la collona i acabant per aquests bàrbars, i Europa que diu?, si, però nó, si no lluitam fort no farem res, aquests fatxas ni a les bonas ni democraticament espereu res d'ells.

Valoració:2menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Por lo menos estos, que se sepa, no se han largado en la maleta de un coche.
Cuando los bobalicones del lugar hablan de justicia "europea", me entra la risa floja.

Valoració:-12menosmas
Per Més ens en mereixem, fa mes de 2 anys

El tribunal acabarà dient que en aquella diada un 25% del temps s’havia de celebrar el franquisme

Valoració:7menosmas
Per Monja, fa mes de 2 anys

No han entrat a presó perquè no duien una ESTELADA, d'haver-la duita, a presó pendent de judici.

Valoració:8menosmas
Per Robert, fa mes de 2 anys

Quin desenllaç més inesperat! Aquesta sí que no me l'esperava! He hagut de mirar el calendari per assegurar-me que avui no és el dia de les innocentades.

Valoració:11menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Acabaran tancant a la presó a les víctimes, per haver commemorat un acte que molestavaals atacants.
I és que quan un dels pilars de la democràcia està podrit, com és en aquest cas la Justícia, la democràcia s'en va a norris i l'estat se converteix en un estat feixists. I més contant amb institucions claus, com son l'Exèrcit i els cossos policials, que encara mantenen l'esperit del franquisme ben present.
Si no s'arregla això continuarem anant per molt mal camí

Valoració:11menosmas
Per ja es veu que..., fa mes de 2 anys

espaÑa no té col.....s de posar fi a abusos feixistes a la terra dels toros. Segur que haurem d´esperar que sigui Europa qui posi ordre a tanta desídia i fatxenderia fatxa.



Els extremistes fatxes no se´n donen compte de que quan vagin als tribunals europeus, res del que allí comparegui quedarà impune ni amagat, si no tot el contrari. Els neofeixistes quedaran retratats davant de tot el món, i amb el cul a l´aire.... Quin honor més gran !

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente