algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°

Detinguts 56 migrants algerians en aigües de les Balears en les darreres 48 hores

Un total de 56 migrants han estat arrestats en les últimes hores en aigües de l'arxipèlag de Cabrera, mentre que altres deu algerians han estat rescatats al sud-est d'Eivissa, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

Tots els migrants d'aquests grups són homes i es trobaven en aparent bon estat de salut. En la intervenció varen participar Salvament Marítim i el Servei Marítim de la Guàrdia Civil, que varen traslladar als migrants a Palma.

Aquest dijous matí s'ha localitzat una cinquena barca en aigües de Cabrera, amb 16 persones a bord. La intercepció ha tengut lloc a les 8.10 hores, després de l'albirament previ del SIVE. Han intervingut de nou Salvament Marítim i la Guàrdia Civil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Immigrants de primera i immigrats de tercera, fa mes de 2 anys

Si no son monolingües del Castellà sense cap gana ni intenció d'assimilar la nostra cultura i d'integrar-se en el nostre poble, al que continuament denúncien i criminalitzen, pel fet de tenir una llengua pròpia, la qual no estan disposats a fer l'esforç d'aprendre, malgrat fugin de guerres espantoses o de màfies assassines, no l'interessa ajudar-los. a l'estat espanyol.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente