algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

[VÍDEO] Un grup de negacionistes de la Covid torna a provocar incidents a Palma i assetja un equip d’IB3 Notícies

El grup negacionista de la Covid d'extrema dreta autodenominat 'La Resistencia', liderat per l'extremista Víctor Sánchez, ha tornat a provocar incidents pel centre de Palma durant el matí d'aquest dilluns.

Els extremistes s'han manifestat amb crits de «llibertat» i «Armengol dimissió». Quan el grup ha arribat al palau de l’Almudaina on se celebrava el 43è aniversari de la Constitució espanyola, han esbroncat la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la Delegada del Govern espanyol, Aina Calvo.

Davant la seu del Parlament, els negacionistes han assetjat un equip d’IB3 Notícies que cobria la notícia i que ha sortit escortat per dues furgonetes de la policia, després que un grup de manifestants els increpàs amb crits acusant-los de «manipuladors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bàsicament éd gent enganada, fa mes de 2 anys

Això passa per no aturar totes les mentides i les falses notícies que amollen certs desaprensius a les xarxes socials, simulant un centre de salut a on persones que pressumptament acaben de ser vacunades cauen, també pressumptament, mortes, o que un metge fictici diu que els que en realitat contagien la COVID son els que estan vacunats.
I mentres consenten aquests abusos, junt amb altres de tipus polític, se neguen a donar les claus d'una persona desapareguda a la pom
Licía perque aquesta pugui investigar que li ha passat.
Hi ha molta brutor i molta gent que està enganada per grups que possiblement duen intencións gens respectables i les xarxes socials son els seus cómplices

Valoració:4menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

.S´ha de estar ben tocat del ala per ignorar i negar de les consequències nefastes del Covid en aquestes altures de la película,.....segur que deuen formar part de la família de "los iluminati" que son també grups
d´ignorants que creuen que el mon es pla ho que el home no arribat mai a la lluna, etc, etc.-(mare de Deu quin bestià que pastura per tot arreu).

Valoració:7menosmas
Per majoritàriament són del braç "en alto"., fa mes de 2 anys

el castellà és la llengua que els uneix. Així es pot veure quines arrels tenen i quins fins volen aconseguir.
Con tal moure brega s´apunten a tot.

Valoració:8menosmas
Per Marc, fa mes de 2 anys

No diuen "policia uneix-te", sinó "policía, únete". A més, d'diotes, probablement de Vox i xusma d'aqusta, són forasters.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente