algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

[VÍDEO] El racisme té nom i rostre a les Balears... i cobra sou de les institucions públiques

Per si qualcú encara tenia dubtes d'allò que representa Vox i el seu cap visible a les Balears, el 'constitucionalista' Jorge Campos, de l'autor dels plagis 'el virus chino' o 'la invasió de los catalanes' ara ens arriba la «invasión organizada de imigrantes en connivencia con el Gobierno criminal de Pedro Sánchez».

El discurs incendiari, que supura odi i obertament racista i xenòfob de Vox, representat per qui, fa anys, es pretenia presentar com un defensor de la llibertat, amenaça la convivència a les Balears. Amb l'agreujant que qui paga tot el muntatge al voltant dels qui diuen i promouen atrocitats contra les persones migrants, som tots els ciutadans de les Illes Balears.

Polèmica per la cobertura d'IB3

A les xarxes socials s'ha desfermat una polèmica pel fet que IB3 hagi oferit les declaracions de Campos que fomenten l'odi contra les persones migrants, sense contrastar-les amb altres anàlisis de formacions democràtiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A qquest partit, tots son agressius i provocadors, fa mes de 2 anys

Mirau si son incoherents: Ploren pels moros que varen poder morir quan se va reconquerir Mallorca per Jaume I i les seves tropes, malgrat també fóssin invasors. Però en canvi vol que als morets i subsaharians contemporanis nostros, no s'els salvi i s'els deixi a la mar.
I a Catalunya els del seu partit volen reprovar a Companys "per assassî i per matar monges i capellans " ( La veritat és que la Generalitat no va fer matar a ningú i a sobre Companys va salvar a molts religiosos de morir a mans dels falangistes). I al final del seu al.legat , un tal Garriga
se queixa de que la Memòria Històrica no ha de mirar al passat si no a un futur de concòrdia.

Valoració:6menosmas
Per Finito de Marratxin, fa mes de 2 anys

On hi ha la guita, el parne, la pasta asciutta, es al pressupost del Cervantes, 200 milions si fa no fa. Basta ser un poc llests, o ni això, per veure com es segueix la tradició: dil.lapidar-ho en vicis, ponpositats de paó reial, guerres perdudes i molicie generalitzada, tot per mantenir una ficció centenària.

Valoració:2menosmas
Per Friquipedia, fa mes de 2 anys

Paraula de fill d' immigrants, tan arrelat a Mallorca, tan integrat, que pateix molt per les Illes i la seva llengua i pretén defensar-les contra el moro, aqueste invasor malandrin, disposat a envestir qual armada invencible, amb la tabla de surf si és necessari. O amb el veler. Faria pena, si no fes oi .

Valoració:7menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Los hay que ven la pulga del vecino, pero no el elefante que tienen sobre sus propias espaldas.
En octubre del año pasado el Consell de Govern, otorgó 625.000 euros para los "medios que utilizan el catalán".
Basta tener un poco de inteligencia para pensar un poquito y suponer donde se ha ido tan enorme cantidad.

Valoració:-15menosmas
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys

"la gente que quiera RESPETAR nuestras tradiciones, nuestras costumbres," quina pena, s'ha olvidat de LA LLENGUA, ?un lapsus? I una merda ben grossa per aquesta boca pudenta faxista i racista, no només per els que venen en patera, sí, també per els catalans i els que xerran català.
Quina pobresa política herr Campos, mai fan una proposta, només críticas als que no "combregan" en vostès o amb rodas de molí.
Salut i República Països Catalans, que segons vostè i el PP no esisteixen, però que els donen un mal de ventre, que a vegades no arriben a temps a s'escusat.

Valoració:13menosmas
Per Eñ problema son també els que els voten, fa mes de 2 anys

Al de la foto el coneix tothom i molts dubtam, de la seva estabilitat psicològicao emocional. Però amb una perspectiva un poc més ampla, costa de creure que per molt menys, hagin il.legalitzat, o a prioiri ja no han aprovat partits polítics, mentres que a aquest ningú el toca i encara els seus se permeten denunciar, demandar, querellar-se i exigir que s'il.legalitzi, multi o empresoni a tot bitxo vivent que no balli al seu so.
I és que la ultradreta és aquí per desestabilitzar a les democràcies i per fer mal a Occident, com podem constatar actualment amb els problemes que esta donant Hongria, país governat per un partit neonazi, a la Unió Europea.
I per montar tots aquests saraus i crear multitut de problemes, Rússia i Iran, entre altres potències que son pràcticament dictadures, els estan subvencionant a tots els partits feixistes amb molts de mil.lions.
Ara bé; el que preocupa és la gent que els vota. I que hi hagi gent tan curta que pugui pensar que una grup que se dedica a fer pintades amenaçants, a assejar, insultar i fins i tot fer mal a la gent de totes les maneres, pugui posar ordre i fer cumplir les lleis.

Valoració:9menosmas
Per quanta porqueria que supura, fa mes de 2 anys

A homonets com aquest se´ls tendria que confinar a l´illa d´Elba, com en Napoleó.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente