algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Un home amb un arc i fletxes ha assassinat diverses persones a Noruega

Un atac protagonitzat per un home que ha estat vist amb un arc i una fletxa, ha provocat diversos morts i alguns ferits aquest dimecres horabaixa a la ciutat noruega de Kongsberg, segons ha informat la policia noruega.

Quan passava un quart de les sis de l'horabaixa, la policia ha rebut múltiples avisos sobre un home armat que s'estava movent per la ciutat. El sospitós ha estat detingut, segons un portaveu policial citat per l'agència Reuters.

«Malauradament podem confirmar que hi ha diversos ferits i, també malauradament, diversos assassinats», ha dit en conferència de premsa el portaveu policial Øyvind Aas.

Aas ha afegit que, segons les dades de què disposa la policia, «només hi ha una persona implicada».

Diversos testimonis citats pel diari 'Aftonbladed' asseguren que l'atac ha començat en un supermercat. Altres informacions inicials, publicades pel diari 'VG', apunten que l'home s'ha anat desplaçant, de manera que hi ha més d'una escena del crim.

En les imatges que circulen per les xarxes s'hi veuen nombrosos agents dels equips d'emergència desplaçats per tota la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Veis perque les escoles han de ser laiques?, fa mes de 2 anys

I per aquí promocionant i subvencionant aquesta religió. I donant facilitats perque qualque fanàtic radicalitzi als infants.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente