nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Troben un altre mort en aigües de Cala Figuera

189241

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil ha localitzat aquest dijous un altre cos sense vida, en avançat estat de descomposició, en aigües de Cala Figuera, en el sud de Mallorca.

Segons ha informat la Delegació del Govern a les Balears, els agents han recuperat el cos a les 16.30 hores després que rebre l'avís d'una embarcació pesquera. Llavors, Salvament Marítim ha rebut l'ajuda de l'helicòpter CUCO de la Guàrdia Civil.

El cadàver ha estat traslladat al port de Portals i s'ha unit al trobat a les 9.13 hores, també en avançat estat de descomposició a la zona del Cap Blanc.

Aquest dimecres va ser trobat un altre cos sense vida en aigües de Cabrera, on s'havia desplegat un dispositiu de cerca de tres migrants desapareguts en el naufragi d'una pastera dilluns passat.

Aquell dia van ser rescatades de la mar 14 persones, si bé es creu que els ocupants de la pastera eren 17.
Amb tot, des de la Delegació del Govern han matisat que de moment no s'ha confirmat ni descartat que els cossos trobats aquest dijous tinguin relació amb el naufragi a Cabrera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Parla bé!, fa mes de 2 anys

Només hi ha dues maneres de ser feixistes: Essent nazis io essent franquistes.
Que no vos agradi com pensam els altres, no vos dóna cap dret a encolomar-nos una ronya que vos molesta i no és nostra

Valoració:2menosmas
Per bossot, fa mes de 2 anys

O sigui que els que et posen negatius a tu, són uns desgraciats. Quins pebrots. Per pietat cristiana, no dic el que em sembles.
D'una manera o de l'altra, tu també ets un feixista. Hi ha moltes maneres de ser-ho.

Valoració:-3menosmas
Per Np m'invent res, fa mes de 2 anys

En hi ha molts de l'extrema dreta que no planyen que uns éssers humans morin ofegats a la mar, fíns i tot fan presió perque no s'els salvi i s'els deixi abandonats a la deriva, tant per part dels serveis de rescat oficials, com dels vaixells que els troben, com d'ONGs a les que fins i tot tracten de traficants de persones i els denúncien falsament d'aquest delicte.Però alhora que exigeixen aquesta pràctica tan inhumana, accepten i donen la benvinguda als hispanoparlants que venen en avió, que gairebé cap d'ells volen aprendre a parlar la nostra llengua, ni a se volen integrar en la nostra societat i que a sobre, diuen animalades de la gent d'aqui. I ho dic perque en he sentit parlar a molts,en aquests termes.
Com se li hauria de dir, a aquesta manera de pensar i de reaccionar? Jo ho tinc ben clar. I que consti que si els que venen a fer-nos la la vida impossible i a destrossar-nos com a poble també se jugàssin la vida, voldria que els salvàss
in.
És questió d'empatia i de solidaritat i els que diuen aquestes animalades, s'haurien de veure en la mateixa situació i possiblement canviarien de manera de pensar.

Valoració:-1menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Comprendo que estés molesto, pero los que participamos en este foro debemos admitir los negativos y positivos que nos endosan.
Y te lo dice uno que es freído diariamente a negativos. Supongo que por utilizar el idioma que empleo y no por lo que digo. Sea lo que sea, las cosas son así.
Naturalmente, yo también te voy a dar un negativo y no por el idioma que usas, sino por las barbaridades que nada tienen que ver con la pobre gente que tiene que huir de su tierra.
Otro que ve fascistas por todos los lados.

Valoració:-6menosmas
Per És terrible, fa mes de 2 anys

Avui dematí, he escrit que era una tragèdia de gran magnitut i qualque desgraciat m'ha donat un negatiu.
Si enlloc de gent que fuig de la guerra o de la fam, fóssin feixistes amb intencions de carregar-se la nostra llengua, esborrar la nostra culltura i desestabilitzar la nostra societat, ho lamentarien bastant més.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente