cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Dues persones de 25 i 35 anys moren en caure al mar quan feien psicobloc entre Cala sa Nau i Cala Mitjana, a prop de Portocolom

Dues persones de 25 i 35 anys, provinents dels Estats Units han mort aquest dimarts a Mallorca, entre Cala sa Nau i Cala Mitjana, al sud-est de l'illa. Practicaven psicobloc, una modalitat d'escalada sense corda damunt la mar.

Un particular ha avisat l'112 aquest dimarts al migdia dient que hi havia dues persones amb dificultats a la mar.

Efectius de Salvament Marítim, la Guàrdia Civil i la policia local s'han mobilitzat per intentar salvar-los. Algunes persones que eren al lloc també s'han tirat a l'aigua per intentar socorre'ls.

Quan els serveis d'emergència hi han arribat, les han trobat ja sense vida. Una embarcació d'una escola de busseig de la zona ha col·laborat amb la recuperació dels cossos, que s'han traslladat al moll de Portocolom.

El psicobloc és una modalitat d'escalada que es practica en penya-segats i cavitats marines, en què els esportistes es desplacen sense cordes i cauen al mar quan perden l'agafada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 2 anys

Entristeix molt, saber que uns turistes que havien vingut a la nostra terra a practicar esport i a passar s'ho bé, hagin mort en tan tràgiques circunstàncies i a més a la nostra terra.
Els meus condols a les seves famílies i a tota la seva gent.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente