algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un grup de feixistes assenyala i amenaça Mateu Xurí

El conegut i reconegut glosador Mateu Mats, 'Xurí', ha estat assenyalat i amenaçat públicament per un grupuscle parafeixista autodenominat Foro Baleares.

Els extremistes acusen Xurí de ser un dels «responsables» que el Govern, finalment, s'hagi compromès a combatre les discriminacions per raó de llengua en l'àmbit de la Sanitat.

Els ultres insulten el glosador a qui qualifiquen de «gentuza xenofoba» i avisen que ell i els «pancatalanistes MÉS, Podem i PSIB», els tendran «sempre enfront» i que «tenen els dies comptats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Bartomeu, fa mes de 2 anys

Que m'apuntin a mi també, visca el sobiranisme

Valoració:-1menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Res,de nou,el adolfo ,ja hu va fer,comença aixi,i ja sabem com va acavar.Estant "supostament", recolçats,per aquets,que no mollan,l'organ més alt de la justicia? de les espanyas,se creixan.
No hem d'arribar a les "mans",per colque cosa,tenim, més seny,i inteligencia,peró,tampoc cedir,ni girar la llengo,esteim a casa,tenim dret a parlar la nostra llengua,que lis quedi clar.

Valoració:2menosmas
Per No som inferiors als invasors, fa mes de 2 anys

@Bernat. Si enlloc d d'aixecar la moral a la nostra gent els repetim per activa i per passiva que noltros no som res i que ñordos i sudaques nazis ho son tot, segur que nigú mourà un dit i acabarem tots noltros a dins de la mar i menjats pels peixosJa basten els feixistes pudents i maleducats, per repetir-nos a diari i continuament a cada noticia que som uns desgraciats i que no valem res, perque noltros també ho acceptem ressignadament.
Si almeys tiguéssim qualque avantatge, ens ho podriem pesar, però tot això va de saquejos, ocupacions, invasios, humilliacios i exterminis. RES A GUANYAR.



Valoració:3menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Bernat:
Desgraciadamente, estoy de acuerdo contigo. Los pueblos pequeños tienden a desaparecer y más cuando algunos de ese pueblo son los peores enemigos. Gentes, que por su papanatismo nos quieren meter en el mismo saco y ser engullidos por otro pueblo más grande y que está solo a 200 millas de nuestras costas, para formar la "gran nación mediterránea".
Dentro de mi "un hombre, un voto", jamás lo aceptaré.
Tú, no lo sé.
El peor de los enemigos, en casa.

Valoració:-8menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Los neopancas ultrarenegatus flipan por bulerias.

Valoració:-5menosmas
Per Bernat, fa mes de 2 anys

@Colla d'innutils!
Dels defensors de la terra, dels furs i de les institucions del Regne de Mallorca, dels agermanats i dels que plantaren cara als pirates i al turc, gairebé no en queda res més que la memòria històrica. Sols som un poble sotmès i panxacontent que observa, impassible, la seva pròpia desaparició.

Valoració:9menosmas
Per Fuera fascistas!, fa mes de 2 anys

Estas gentuza fascista odia todo lo que no les gusta. I compartir espacio no es santo de su devoción.

Valoració:4menosmas
Per Xusma fatxa, fa mes de 2 anys

Tenc molts d'amics castellans, i mai he tengut problemas de llengua amb ells, un galego i un de Granada, entre altres murcians i aragonesos, aquests vengueran a fer feina i s'adaptaren.
Crec que els darrers 15 anys ha vengut molta més XUSMA nyordoñola que treballadors.
Mateu no afluixis, !no ens faran callar! Ultras i fatxas, !a fer la mà!

Valoració:16menosmas
Per Colonialistes fora, fa mes de 2 anys

Colonialistes feixistes espanyols, fora de Mallorca! A guanyar-se la vida a una altra banda, si és que poden guanyar-se-la allà d'on venen.

Valoració:20menosmas
Per Alberto Fernándes Jurado, fa mes de 2 anys

Que m'apuntin a la mateixa llista que hi tenen en Xurí

Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente