muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

La vicepresidenta del Parlament denuncia un home que la perseguia i es masturbava i en avisar el 061 la renyen per anar sola

La vicepresidenta del Parlament i diputada d'Unides Podems, Gloria Santiago, ha explicat aquest divendres que ha presentat una denúncia davant la Guàrdia Civil contra un home que es masturbava darrere d'ella mentre realitzava un tram del Camí de Santiago.

Segons ha explicat a les seves xarxes socials, mentre realitzava en solitari un tram del Camí de Santiago un home l'ha perseguit mentre es masturbava pel que ha presentat una denúncia davant la Guàrdia Civil de la localitat asturiana de Navia.

A més, Santiago ha criticat que des del 061 l'han «renyat» per anar totasola. «No he passat més por en la meva vida. He corregut camp a través per fangars. Ja m'ha condemnat a anar mirant cap endarrere cada cinc minuts. Aquesta és la llibertat que tenim les dones» ha conclòs en un dels seus missatges en Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Es vídeo que ha gravat, per explicar i denunciar es cas, és impresentable pes llenguatge que empra, totalment inacceptable per un càrreg polític. Ara bé, es cas denunciat és condemnable.

Valoració:3menosmas
Per Quinfàstic, fa mes de 2 anys

I venga invocar a la Jihad, contant contarelles medievals desvirtuades, per encendre la sang als magribis per tal de que que si en hi ha de radicalitzats, facin un desastre als mallorquins normals, o sigui als que no son feixistes, ni franquistes, ni gonelles.
Si pensau que no se vos veu el plumall anau ben errats. Amb tota la fòbia que teniu ela de la ultra dreta als musulmans, que fins i tot els heu enterrat porcs als solars destinats a fer mesquites, ningú se creu que empatitzeu amb ells per un fet de fa
vuit cents anys i que era la rreuperació d'unes terres que abans havien usurpat ells.
Però encara hi ha més incoherències, perque bé que va la ultra dreta a la zona castellana, a cel.lebrar la Reconquesta cristiana de ciutats i de terres, malgrat aqui vos vestigueu de dol peld moros que moriren a la batalla i piteu a La Balanguera..
I ja geuràs tu, groller i maleducat que end parlescom la gent sense sentiments parla als cans que no estima i que maltracta.

Valoració:0menosmas
Per gerra, fa mes de 2 anys

a este paso hacer el camino de Santiago con españoles sueltos va a ser casi tan peligroso como ser niña tutelada por el consell.

Valoració:-3menosmas
Per formal, fa mes de 2 anys

Una vicepresidenta del parlament ha de guardar un poc les formes. No pot escriure "puto depravado". El parlament no és una taverna ni una perruqueria.

Valoració:3menosmas
Per geu, fa mes de 2 anys

A un tal Luis:
Aquí los únicos invasores que hay son los 1229. A sangre y fuego. Robos y asesinatos en todos los órdenes.

Valoració:-5menosmas
Per Pep, fa mes de 2 anys

Pues si una vicepresidenta en vez de llamar al 112 llama al 061. Y de un tema personal crea un anuncio no se sabe de qué y hacia donde. Estamos bien arreglados.

Valoració:-8menosmas
Per Andrea, fa mes de 2 anys

Quatre de les moltes recomanacions del 112 (Govern de les illes Balears i Pîtiüses) quan se surt d'excursió a la muntanya (tenint en compte que a Mallorca en tenim poques i les distàncies són bastant curtes, no com a la Península):
Abans de sortir informau-vos de la previsió del temps.
No sortiu amb meteorologia adversa.
No aneu mai tot sol i planificau degudament l'activitat.
Deixau dit on anau i quan teniu previst tornar.
(El Govern de les Illes Balears i Pitiüses està format pels partits psoe, més i podemos)

Valoració:2menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

-Aveure si ara passará com a determinats països àrabs que una dona no més pot anar per el carrer si va acompanyada per un home....¿Volen que nos tornem talibáns?

Valoració:7menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys

Macià, fer un comentari en la llengua dels invasors penso que no és un matís lingüístic.

Valoració:1menosmas
Per M, fa mes de 2 anys

Se veu que els monstres i els delinquents han trobat un filó, al Camino de Santiago.
Recordeu que fa dos anys un sicòpata girava una indicació del camí i allà robava als pelegrins i va assassinar a una dona estat-unidenca.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente