algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

Detengut un home acusat d'agredir una sanitària en un PAC d'Inca

186059

La Guàrdia Civil ha detengut a un home, de 24 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió a funcionari públic en l'exercici de les seves funcions, per suposadament agredir a una sanitària a Inca.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dissabte en nota de premsa, dijous passat, l'ara detingut es personava en un PAC de la localitat mallorquina d'Inca, en el qual estava citat per a una consulta.

Una vegada en el centre, l'home es va dirigir al despatx on estava citat i fora del seu torn va accedir a l'interior d'aquest exigint que l'atenguessin en aquest mateix moment, motiu pel qual les sanitàries el varen comminar a sortir del despatx ja que la seva cita era per a més tard, negant-se l'home a sortir i esperar el seu torn.

Per això, i després d'insistir-li en diverses ocasions perquè sortís, se'l va informar que si no abandonava el lloc avisarien a seguretat, moment en el qual va amenaçar a les sanitàries, agredint a una d'elles en veure que demanava ajuda per telèfon.

A conseqüència d'aquests fets, la Guàrdia Civil ha detengut l'home, de 24 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió a funcionari públic en l'exercici de les seves funcions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I a tu tambe, fa mes de 2 anys

És marroquí, te posis com te posis.

Valoració:3menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys

¿Y si no fuese moro, tal cómo supones?
Piensa que podría ser un "repugnante y jodido español", a los que tanto queréis.

Valoració:0menosmas
Per Que li donin cagamutch, fa mes de 2 anys

És que arribava tard al botellot, el Mohamed.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente