nubes dispersas
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

La Policia espanyola deté 16 persones en una nit de revolta contra el toc de queda a Palma

Imatge de la plaça d'Espanya després dels aldarulls que s'han registrat aquesta nit passada. | UltimaHora/GrupSerra

Un total de 16 persones, una d'elles menor, han estat detingudes durant la nit d'aquest dissabte a diumenge en una concentració contra el toc de queda en la plaça d'Espanya de Palma, on s'han congregat al voltant d'unes 300 persones.

Segons han informat fonts pròximes al cas, unes 300 persones s'han concentrat a les 23.00 hores en plaça d'Espanya de Palma per a protestar contra el toc de queda que continua vigent a les Balears, tot i la fi de l'estat d'alarma al conjunt de l'Estat.

L'agressivitat dels concentrats ha anat augmentant a mesura que avançava el rellotge. Per això, s'ha constituït una línia policial i se'ls ha sol·licitat que deposessin la seva actitud i es dissolguessin.

En aquest moment, els assistents a la concentració han fet cas omís dels requeriments policials, arribant a llançar pedres i ampolles de vidre contra la línia policial. Almenys, hi ha quatre agents ferits.

La línia policial ha requerit, una vegada més, a totes les persones congregades a la zona que deposessin la seva actitud i es dissolguessin. Al no deposar la seva actitud, s'ha procedit a dissoldre la concentració. Llavors, els assistents s'han dissolt per carrers dels voltants de la plaça, com Eusebi Estada. Durant la dissolució de la concentració, els congregats han provocat destrosses en el mobiliari urbà i en vehicles estacionats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Increïble, fa mes de 2 anys

I si encomanen els virus, a qui s´ha de reclamar?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente