cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

Una dona perd un ull per l'impacte d'una bala de foam disparada pels Mossos

Una dona que va ser ferida per l'impacte d'una bala de foam disparada pels Mossos d'Esquadra durant les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél a Barcelona, ha perdut l'ull. Així ho ha informat el Centre per la Defensa dels Drets Humans (IRIDIA) aquest dimecres. La víctima va rebre l'impacte entre 20.30 i 20.45 hores a la Via Augusta entre Diagonal i Travessera de Gràcia.

«Tal com portem advertint des de fa anys, les bales de foam són molt perilloses i poden generar greus lesions, fins i tot la mort. És una arma de precisió, no com bales goma. És molt greu que tant a l'octubre 2019 com ahir s'hagin donat casos de persones ferides amb foam al cap», assenyalen des del Centre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ángel casas, fa mes de 3 anys

Jo no he presumit de res. Jo dic que aquest medi Parla de policía espanyola a un altre articule i en aquest Parla de mossos. I qualsevol ho trobaria incongruente.. si per a tu es correcte. I te sembla periodisme de qualitat ... donc ok. Per a mi es u a cagada periodística des del moment que al titular ja s'expressa la opinió del periodista

Valoració:-3menosmas
Per Contestant a Angel Casas, fa mes de 3 anys

No presumieu i ens tiraveu tant en cara, que les policies autonòmiques també pertanyien a l'Estat i que obeien al ministeri de l'Interior?
Doncs, gès policia autonòmica baix de les ordes de l'Estat!
O és que només son estatals per les
coses bones, però son autonòmiques per les dolentes?

Valoració:3menosmas
Per estigmata, fa mes de 3 anys

Tothom sap que hi ha una facció de sa BRIMO que porta connotacions españolistes, com es demostrà s´1-O. És una feina pendent. Ací ho deix...

Valoració:7menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Salir en defensa de un impresentable, enfrentarme a la policía catalana y además en tiempos de pandemia, no creo que sea un plato de gusto. Se ve que algunos, más de lo razonable, se comen cualquier cosa. Ojala, lo del ojo sea una falsa alarma. Ojalá.

Valoració:-4menosmas
Per A., fa mes de 3 anys

Aquests mals professionals dels cossos i forces de seguretat d'Espanya apunten i disparen, directe a la cara de la gent, enlloc de tirar a les cames, com diu el Reglament que s'ha de fer.
A tots els que han deixat bòrnies a persones s'els hauria d'acomiadar del cos policial al que pertanyen. I no dic això de "ull per ull" que malgrat ser el més just, és antiquat i diuen que "poc democràtic", encara que la democràcia gaudiria de millor salut, si fes fora del seu si als que atempten contra els ciutadans o tenen idees contràries a ella.

Valoració:4menosmas
Per autocentrament, fa mes de 3 anys

Tot allò que és del país no fa falta adjectivar-ho amb el gentilici. Si som autocentrats direm, per exemple, "crema", no "crema catalana"; en canvi si haguéssim de referir-nos a una crema, que no sé si existeix, d'un altre país, sí que, per distingir-la de la nostra, direm: "crema francesa", "crema italiana", etc.

Valoració:3menosmas
Per Angel casas, fa mes de 3 anys

Aquí no heu escrit policía catalana. Com normalment es fa en aquest medi quan xerrau de la policía espanyola.

Valoració:-3menosmas
Per Marian@hotmail.com, fa mes de 3 anys

Gossos.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente