muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Ángel Galeote, un dels convocants, implicat en una baralla a la plaça de Cort a les acaballes de la manifestació

La Policia espanyola ha reduït aquest divendres un manifestant que participa en la protesta pel tancament de l'hostaleria per motius sanitaris, durant un aldarull a la plaça de Cort, on s'havien traslladat un grup de manifestants a peu.

Segons l'agència Europa Press, l'incident ha començat quan un dels participants ha increpar al convocant de la concentració motoritzada, Ángel Galeote i els agents han intervingut per a separar-los i s'han enduit a part el manifestant, darrere d'un furgó policial, mentre que Galeote ha estat conduït a uns metres de distància.
A continuació, un tercer manifestant que intentava anar cap a Galeote ha estat interceptat i reduït, mentre la resta formava un mur per a evitar que ningú passés. Posteriorment s'han enduit el manifestant.

En aquell moment quedaven a la plaça de Cort al voltant d'un centenar de persones, que es negaven a partir. Cal recordar que la Delegació del Govern espanyol havia autoritzat la protesta motoritzada, amb la condició de que no baixassin dels vehicles, però no una marxa a peu, com s'ha acabat fent.

Galeote ha explicat, en declaracions als mitjans, que encara que la protesta a peu no estava autoritzada, en veure «tanta gent» havia decidit «al costat de la Policia» acompanyar-los per a «dur-los pel camí i dirigir-los una mica». En aquest sentit, ha negat que ell els hagi «instigat», sinó que s'ha limitat a «dirigir-los».

La policia ha identificat una quinzena més de manifestants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anti-vox, fa mes de 3 anys

Pel titular podem entendre que on hi ha una brega sempre hi ha un espanyol franquista.

Valoració:16menosmas
Per ARRUIX!, fa mes de 3 anys

No entenc com els deixau publicar els seus dois per aqui, si tanmateix vos insulten.
I qui se deu pensar que era Jaume II? Tal volta se creu que era un foraster feixista i rabiós com ell?

Valoració:16menosmas
Per Jaime II, fa mes de 3 anys

Por el titular podriamos decir que no entendeis ni el catalán de la noticia...

Valoració:-27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente