cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El jutge Guevara impedeix que es facin preguntes sobre les visites de membres del CNI a Es Satty

El judici pels atemptats de Barcelona i Cambrils l'estiu del 2017 ha entrat aquest dilluns en la quarta setmana. Un dels testimonis que s'han sentit és el d'un home a qui l'imam de Ripoll va intentar radicalitzar. L'home ha reconegut que Abdelbaki es-Satty li va parlar d'atemptar a Espanya.

Però el més destacat de la sessió ha estat, sens dubte, que el president del Tribunal, el jutge Félix Alfonso Guevara ha impedit en reiterades ocasions que es facin preguntes sobre les visites de membres del CNI a Es Satty que podrien aclarir si van tenir alguna cosa a veure amb els atemptats 17-A.

Durant trot el judici, qualsevol pregunta encaminada a esclarir el paper que hi va fer la policia espanyola, la Guàrdia Civil o els serveix secrets espanyols és ràpidament prohibida.

Si es té en compte que els serveis secrets espanyols coneixien de feia anys Abdelbaki es-Satti, el cervell dels atemptats, perquè era un confident seu, no deixa de ser sospitós tant d'interès, per part del Tribunal, perquè no es conegui la veritat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per clar i català, fa mes de 3 anys

ai, que no es descobrissin pas públicament els contactes antidemocràtics de les clavagueres de l´estat en contra dels catalans. Que no no no li donaran un ascens.

Valoració:1menosmas
Per Prats, fa mes de 3 anys

Que impedesquin investigar sobre el CNI sols pot tenir una explicació, que tenguin coses a amagar i tractant-se d'un atemptat terrorista la sola sospita fa molt de mal.

Valoració:1menosmas
Per Ja ho val!, fa mes de 3 anys

Un jutge que impedeix investigar un atemptat terrorista? Quina xxxxx és aquesta?

Valoració:14menosmas
Per Guillem, fa mes de 3 anys

La justícia dels opresors, mai serà igual per a tothom, ni justa, ni equitativa, ni transparent. Es el que patim tots els pobles oprimits

Valoració:11menosmas
Per Carreroblancovoladorrrr, fa mes de 3 anys

Idò no dóna gens de garanties perquè el CNI es pugui defensar d'aquells que pensen que els atemptats del 17A van ser orquestrats per govern español de cara a desinflar el procés català i el referèndum de l'1-O i, de pas, matar quants més catalans millor.



Molt males notícies per n'M Rajoy i sequaços, que d'aquesta manera hauran de conviure amb la sospita de ser co-culpables d'intent de genocidi.
... tot i que -potser- no els interessa que se sàpiga la veritat.



Per què serà?

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente