algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Troben el cos de Fernando Garfella, el submarinista desaparegut en aigües de Sant Elm

El Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil ha trobat al voltant de les 18.00 hores d'aquest dimarts el cos sense vida del submarinista Fernando Garfella, desaparegut el diumenge en aigües de Sant Elm.

Segons han confirmat fonts de l'Institut Armat, es procedeix a la seva extracció i trasllat a la costa.

Els especialistes han estat treballant en la recerca durant tota la jornada de dilluns fins que les condicions de llum varen impedir continuar, passades les 19.00 hores. Aquest dimarts al matí s'havia reprès l'operatiu.

L'home, Fernando Garfella, era un conegut documentalista submarí. Va patir un contratemps aquest diumenge quan estava sota l'aigua i un company va intentar auxiliar-lo, sense aconseguir-ho. Aquest company va resultar accidentat mentre practicava la maniobra per a la descompressió.

Aquesta persona es troba ingressada a la clínica Juaneda amb pronòstic reservat, i ha rebut tractament en una cambra hiperbàrica, segons han informat des del centre.

El fundador de Proactiva Open Arms, Óscar Camps, ha anunciat que una llanxa de rescat de l'ONG portarà el nom del submarinista mort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per paco, fa mes de 3 anys

Grandes profesionales los de la Guardia Civil

Valoració:2menosmas
Per xisco, fa mes de 3 anys

Viva la Guardia Civil.

Valoració:-2menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

Yo también doy la enhorabuena a la Guardia Civil.

Ahora los mamarrachos de siempre, los cabestros que no sirven ni para guiar toros bravos, rebuznan y ladran como solo ellos saben hacer.

Valoració:-2menosmas
Per Balearium, fa mes de 3 anys

Enhorabuena por la profesionalidad de nuestra Guardia Civil

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente