algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

[VÍDEO] L'exèrcit espanyol s'exhibeix pels carrers buits de Palma

Com que les desgràcies mai no venen soles, al Covid 19 i al confinament que pateixen molts de ciutadans, s'hi ha d'afegir el desplegament de militars espanyols que es passegen sense cap missió concreta coneguda pels carrers de Palma amb armes de guerra a la mà.

L'exhibició de soldats desenfeinats pels carrers de diverses ciutats de l'Estat, mentre als hospitals hi falta personal sanitari, només és l'enèsima demostració de la tudada de recursos que significa la despesa militar que pagam tots els ciutadans amb els nostres impostos.

Els soldats espanyols, del Regimiento de Infanteria Ligera (RIL), desplegats a diverses ciutats, en general s'han dedicat a desplaçar-se pels carrers amb l'únic objectiu aparent de mostra-se i gastar benzina amb els seus camions.

En el millor dels casos, alguns membre de la Unitat Militar d'Emergències (UME) s'han dedicat a netejar alguns espais amb aigua i lleixiu... duríssima missió, només a l'abast dels més aguerrits i coratjosos.

Una operació més útil, això sí que la darrera victòria de l'exèrcit espanyol: la reconquesta de l'illa Perejil. I és clar, té un nom: Operació Balmis, en homenatge al metge militar Francisco Javier Balmis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ,,,,,,,,,, fa mes de 3 anys

Falta de respecte ells.Pots dir quina feina fan a banda de passejar-se cosa que no podem fer els ciutadans?Potse millor seria que estiguessin a casa seva amb la familia.

Valoració:6menosmas
Per Endavant, fa mes de 3 anys

Demagogia i més demagogia...Ara no es moment de fer demagogia barata e ideolologitzada a un 'periòdic' com aquest, subvencionat de totes totes, sinó d'anar tots a una, com la majoria de gent fa, i això, encen als nacionalés que sempre han cercat allò que separa, mai el que uneix.
Ara podeu començar a criticar-me. Us escolt

Valoració:-6menosmas
Per Au venga, fa mes de 3 anys

Supos que ara no podran fer desfilades, ni concentracions militars, ni cantina, ni pràctiques de tir, ni discursos rancis de fatxerio. Quin avorriment més gran tenen, tampoc saben com desenvolupar es potencial de ses neurones.

Fer guàrdies, fumar i beure. Vet aquí ses activitats obligatòries diàries. Ara però, tenen sa vista de ses carrers de ciutats deserts. QUIN ALUCINE MÉS MOTIVADOR.

Valoració:4menosmas
Per Xaume, fa mes de 3 anys

A mi això de que treguin l'exèrcit al carrer me fa pensar que sa situació està molt més malament de lo que mos diuen

Valoració:6menosmas
Per Hipo, fa mes de 3 anys

Militars fora, com tots aquells professionals metges i/ medic que no tenen el C de Catala.... Aa noo, que ara no es noticia i tampoc ens interessa..

Valoració:-9menosmas
Per Perejilero, fa mes de 3 anys

Els herois aqui son els metges, infermeres i personal sanitari en general i els treballadors que donen un servei necessari a la poblacio. Menos lobos, dona Violeta.

Valoració:10menosmas
Per Au, fa mes de 3 anys

@Violeta l'exercit pot donar una ma com tots els ociosos de cap a cap d'any. Sense dubte tenen unitats que poden ser útils en moments de necessitat, per exemple que vagin a cercar guants, mascaretes o desinfectants a xina, que pareix que en volen regalar.

Mentre, pretenen que amb el renou del tramvia no se vegin les taques, si tenguessin dignitat no se deixarien utilitzar d'aquesta manera vil.

Valoració:13menosmas
Per Violeta, fa mes de 3 anys

Que falta de respeto!!! Nuestro Ejercito no se exhibe. Es el mismo que acudió a quitar fango en San Llorenç, el mismo que se va a Afganistan, Malu, Libano para que vosotros y vuestras familias esteis en casa tranquilos y a salvo. Sus familias estan solas en casa, la tuya?

Valoració:-18menosmas
Per Inutils, fa mes de 3 anys

El que haurien de fer es aixecar com mes hospitals de campanya millor, abans del inevitable colapse sanitari. Aixo seria actuar, no reaccionar, que es re-actuar quan ja esta fet.

Valoració:14menosmas
Per Arrabalet, fa mes de 3 anys

Ja era hora

Valoració:-20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente