nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

[VÍDEO] La Guàrdia Civil presenta el magatzem de les festes de Sabadell com si fos un 'zulo' terrorista ple d'explosius

El vídeo no guanyarà cap Òscar, encara que podria concórrer en la categoria d'efectes especials i de ciència ficció. L’equip de premsa de la Guàrdia Civil ha difós un vídeo d’un dels escorcolls realitzats de matinada a Sabadell, on es veu una olla, pots i bosses sobre una taula d’un magatzem. Segons ha informat la Directa, aquest local s’hauria fet servir per guardar-hi material pirotècnic emprat en el correfoc de la Comissió de Festes Populars.

Per a 'descobrir' aquest material tan perillós, el cos militar espanyol ha mobilitzat un centenar de membres equipats amb material de guerra.

L'operació de la Guàrdia Civil, de clar contingut polític, s'ha desenvolupat a Mollet del Vallès, Sabadell (Vallès Occidental), Santa Perpètua de Mogoda, Cerdanyola del Vallès, Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental) i Sant Pere de Torelló (Osona).

Les nou persones detengudes seran traslladades fins als calabossos de la caserna de Valdemoro, a la comunitat de Madrid, on moltes altres persones detengudes han patit maltractaments. Fonts del Ministeri de l’Interior espanyol assenyalen que podrien prestar declaració dimecres horabaixa o dijous al matí a les dependències de l’Audiència Nacional espanyola, al carrer Gènova de la capital de l’Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per dic, fa mes de 4 anys

@baleariu,: Mira que ets ruc.NI que focin morts,per que els hagin detingut no deixaràn de ser independentistes.

Valoració:3menosmas
Per Pe, fa mes de 4 anys

Companyis/nyes, no crec que valgui la pena respondre ni donar explicacions a un personatge com aquest que signa "balearium"
És una vergonya per a la raça humana i a més, no té prou cultura per entendre les vostres explicacions.
Salut i república!!?

Valoració:5menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Veo el gallinero muy pero que muy revuelto....y la mayor parte de las gallinas defendiendo a los iluminados que la han cagado. El 155 está al caer majetes, luego direis que no estais avisados y a llorar como de costumbre.

Valoració:-1menosmas
Per veremos, fa mes de 4 anys

Veremos si hay terroristas, o no. O solo son fiestas. De momento hay siete hacia Madrid.

Valoració:0menosmas
Per És indignant, fa mes de 4 anys

Si haguéssin sigut tan previsors amb els terroristes de l'atemptat del 17-A, com ho son amb les colles encarregades de de festes, s'haurien salvat moltes vides.
Deu ser cosa del mètode que tenen per investigar, pel qual l'organització d' una festa d'arrels catalanes és més sospitosa, que no un grup de musulmans salafistes recaptant bombones de butà per tot arreu.
És indignant.

Valoració:9menosmas
Per indignat, fa mes de 4 anys

@balearium dius "9 separatistas menos"
En tot cas, si fossin culpables (cosa que està per veure), serien 9 terroristes menys.
Condemnar algú només pel fet d'exercir un dret com el de l'autoderterminació no ha de ser delicte si es fa pacíficament. Condemnar algú per les seves idees se'n diu feixisme

Valoració:7menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Ses clavegueres de l'estat varen inventar lo d'en Trias (foto inclosa), que resultà esser mentida, lo d'en Mas, que resultà esser mentida, tenien a sou l'imam de Ripoll, aquell dels atemptats del 17 A, bravejaven de que havien destrossat es sistema sanitari català (en Fernàndez Diaz i en de Alfonso), com voleu que no estiguin inventant ara aquests casos de fals terrorisme???

Valoració:7menosmas
Per Lamentable, fa mes de 4 anys

@Vergonya!

Si te parece, que llamen a la puerta y pidan permiso. Preferentemente, después de comer, a media tarde, después de la siesta.

Y de matinada, como los más de 8000 catalanes asesinados por Companys.

Valoració:-5menosmas
Per Guillem, fa mes de 4 anys

A les cuines de les clavegueres de l'estat espanyol, han tornat a fer de les seves per desestabilitzar el procés català cap a la democràcia. Com tantes altres vegades, passat el temps, veurem com quedaran en llibertat tots els ara detinguts i els responsables judicials i policials, sense ni tant sols haver de demanar disculpes, faran un tip de rialles amb cava i caviar, a la salut del regim d'Espanya i a càrrec dels contribuents de Catalunya.

Valoració:11menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Se ha revuelto el gallinero....

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente